Ads 468x60px

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Η Apple αφαίρεσε το μοναδικό της παιχνίδι για iOS συσκευές από το AppStore



Σε τι θα μπορούσε να οφείλεται η εκπληκτική κίνηση της Apple να αφαιρέσει το μόνο τους παιχνίδι για το iOS, το Texas Hold’em από τo App Store όπως πρόσφατα αναφέρει τοMacRumors. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά για το iPod classic το 2006 και ήταν ένα από τα πρώτα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στο App Store το 2008.
Δεν είναι ξεκάθαρο αν η απομάκρυνση ήταν λόγω της έλλειψης αγοράς ή λόγω της τεράστιας αύξησης σε third party εφαρμογές, αλλά είναι πιθανό να είναι η τελευταία.
Σχεδόν όλες οι μεγάλες εταιρίες video games κυκλοφορούν τίτλους για iOS συσκευές, εταιρείες όπως η Electronic Arts και η Gameloft δημιουργούν επίσης συγκεκριμένα παιχνίδια για το iOS.
Πιστεύουμε πως δε θα υπάρχει πρόβλημα μετά από την αφαίρεση αυτού του παιχνιδιού της Apple, καθώς υπάρχουν πολλά παιχνίδια poker ακόμα στο App Store, αλλά θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι η Apple προσπαθεί να επικεντρωθεί στο ίδιο το λειτουργικό σύστημα και όχι τόσο στο software που τρέχει σε αυτό, αφήνοντας αυτό στους third party προγραμματιστές.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111122/apple-removed-the-only-game-from-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...