Ads 468x60px

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

«Αποχωρεί» ο υπεύθυνος ασφαλείας της Apple μετά το χαμένο iPhone 4S

O υπεύθυνος ασφαλείας της Apple, John Theriault, φαίνεται ότι «συνταξιοδοτήθηκε» νωρίς μετά το φιάσκο με τo χαμένo πρωτότυπo του iPhone 4S.


Αρχικά, ο Theriault εικαζόταν ότι αποσύρθηκε απλώς αλλά ο Jon Paczkowski του AllThingsD επικαλούμενος έγκυρες πηγές ισχυρίζεται ότι ο πραγματικός λόγος ήταν οι χειρισμοί του Theriault στην υπόθεση του χαμένου iPhone 4S.

O Theriault πριν προσληφθεί στην Apple εργαζόταν στο FBI και ήρθε στην εταιρεία με σκοπό την αντιμετώπιση των απομιμήσεων των προϊόντων της Apple.
H ιστορία με το χαμένο πρωτότυπο του iPhone 4S μοιάζει με αυτή για το iPhone 4, όταν ένας υπάλληλος «ξέχασε» τη συσκευή στο μπαρ Cava22 στο Σαν Φρανσίσκο το καλοκαίρι. Η Apple επικοινώνησε με την τοπική αστυνομία και εντόπισαν το iPhone 4S σε μια κατοικία στην οποία και εισέβαλαν μαζί.
Σύμφωνα με τα όσα ξέρουμε η αστυνομικοί ήταν με πολιτικά ρούχα ενώ ο κάτοικος δεν γνώριζε ότι οι υπάλληλοι της Apple δεν ήταν και αυτοί αστυνομικοί ενώ ισχυρίζεται ότι απειλήθηκε κιόλας. Η υπόθεση βρίσκεται πλέον σε έρευνα από τις τοπικές αρχές.

Source: http://www.macuser.gr/apple-security-chief-retires-after-iphone-4s-missing-prototype-7594/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...