Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Έξι από τα καλύτερα Apple Keynotes



Σίγουρα όλοι γνωρίζουμε και έχουμε δει μερικά από τα Keynotes της Apple στα οποία μέχρι τώρα ο Steve Jobs μας παρουσίαζε τα καινούρια προϊόντα και τις δυνατότητες τους.
Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε αυτά τα keynotes καθώς και μια μικρή περιγραφή.
Παρουσίαση του διαφημιστικού “1984″ (1983)

Το 1983 o Steve Jobs προετοίμασε το κοινό για τον Macintosh με την διαφήμιση 1984 την οποία σκηνοθέτησε ο γνωστός Ridley Scott, σκηνοθέτης μερικών blockbuster ταινιών όπως το Alien, το Blade Runner, το 1492: Conquest of Paradise όπως και πολλές άλλες.

Το “1984″ που χρησιμοποιείται από την ανώνυμη ηρωίδα, εκπροσωπεί την έλευση του Macintosh (και αυτό φαίνεται από το μπλουζάκι με τη ζωγραφιά του Macintosh), ως μέσο για την διάσωση της ανθρωπότητας από το Big Brother.

Παρουσίαση του Macintosh (1984)
Ο νεαρός Steve Jobs στις 24 Ιανουαρίου 1984 παρουσίασε στο κοινό τον Macintosh, τον πρώτο υπολογιστή all-in-one με το τρομερό λογισιμκό του σύστημα Mac OS.

Παρουσίαση του πρώτου iMac (1998)
Αν και έλειψε από την εταιρία η Apple κατάφερε να διαπρέψει για λίγα χρόνια στη συνέχεια όμως βρέθηκε σε αρκετά κακή κατάσταση, εκεί ήταν που επέστρεψε ο Jobs και κυκλοφόρησε το πρώτο iMac που άλλαξε εντελώς τα πράγματα.

Παρουσίαση του iPod (2001)
Αρχικά το keynote για το iPod, η πρώτη παρουσίαση για το mp3 player της Apple που άλλαξε την βιομηχανία της μουσικής για πάντα. Φυσικά ο Jobs άφησε το κοινό να απορεί μέχρι το τέλος της παρουσίασης και μετά έβγαλε από την τσέπη του το iPod.

Παρουσίαση του iMac G4 (2002)
Μετά την πρώτη γενιά iMac, η Apple κατασκεύασε τον iMac G4 με ένα τελείως διαφορετικό design σε σύγκριση με τους υπόλοιπους υπολογιστές που κυκλοφόρησαν εκείνη την χρονιά. Για ακόμα μια φορά η Apple απέδειξε ότι ένας υπολογιστής δεν χρειάζεται να είναι ένα γκρι κουτί.

Παρουσίαση του iPhone (2007)
Ο Steve Jobs μετά από εφτά χρόνια γεμάτα φήμες, παρουσιάζει τρία νέα προϊόντα που στην πραγματικότητα είναι ένα, το iPhone. Σε αυτό το keynote ο Steve Jobs δείχνει το τι υπάρχει στην αγορά σαν κινητό τηλέφωνο αλλά και ποια είναι τα προβλήματα με όλα αυτά τα smartphones που στην πραγματικότητα δεν είναι καν smart (έξυπνα). Φυσικά το iPhone είναι το gadget της δεκαετίας και άλλαξε τον τρόπο που άλλες κατασκεύαζαν κινητά τηλέφωνο μέχρι σήμερα.

Παρουσίαση του iPad (2010)
Μετά το iPhone ο Steve Jobs παρουσιάζει στο κοινό το iPad το οποίο με την κυκλοφορία του κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και τα netbooks. Ποτέ ξανά δεν υπήρξαν τόσες φήμες για αυτό που πρόκειται να παρουσιάσει η Apple. Ακόμα και η περιγραφή “είναι ένα μεγάλο iPhone” σταμάτησε να υπάρχει μετά από λίγο καιρό.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111128/six-of-the-best-keynotes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...