Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Apple TV στα μέσα του 2012 (;)

Δημοσίευμα του AllThingsD παραθέτει εκτίμηση του αναλυτή Peter Misek της Jeffries σχετικά με την φημολογούμενη είσοδο της Apple στην αγορά της τηλεόρασης.
Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι οι κατασκευαστές τηλεοράσεων είναι μπερδεμένοι σχετικά με αυτή την φημολογούμενη είσοδο της Apple στην αγορά και προσπαθούν να καταλάβουν τον τρόπο με τον οποίο η Apple, ίσως, κάνει την επανάσταση.
Αντί, λοιπόν, να καινοτομήσουν από μόνες τους οι εταιρείες φαίνεται ότι πασχίζουν να καταλάβουν τους στόχους της Apple σε μια διορατική κίνηση για να αποφύγουν τις τύχες των υπολοίπων αγορών στις οποίες έχει εισέλθει η Apple τα τελευταία χρόνια και στις οποίες κυριαρχεί.
“Based on our discussions, interestingly other TV manufacturers have begun a scrambling search to identify what iTV will be and do. They hope to avoid the fate of other industries and manufacturers who were caught flat footed by Apple.”
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα η Sharp φαίνεται ότι τροποποιεί την γραμμή παραγωγής LCD οθονών για να ταιριάξει τις απαιτήσεις της Apple με την παραγωγή να προγραμματίζεται για τον Φεβρουάριο του 2012. Εάν αυτό αληθεύει η κυκλοφορία του iTV τοποθετείται στα μέσα της επόμενης χρονιάς.
Ο Misek υπογραμμίζει ότι οτιδήποτε κυκλοφορήσει η Apple θα είναι σίγουρα έξι με δώδεκα μήνες μπροστά από τον ανταγωνισμό δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντικό πλεονέκτημα στην Apple εάν, βέβαια, επαληθευτούν οι φήμες για ένα νέο επαναστατικό προϊόν.
Τις προηγούμενες μέρες η Sony έλαβε επίσημα θέση σχετικά με τα φημολογούμενα σχέδια της Apple εκφράζοντας την στρατηγική της για τις ‘τέσσερις οθόνες’ (TV, computers, tablets, phones).

Source:http://www.macuser.gr/apple-tv-in-middle-of-2012-rumor-7932/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...