Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μετατρέψτε το Apple TV σε Πανίσχυρο Media Player (βίντεο)


Bessy theodoropoulou 


Φυσικά και είμαστε της απόψης ότι οι προγραμματιστές των πάμπολλων συσκευών αξίζουν τα θετικά μας σχόλια για τον όγκο της δουλειάς που καταθέτουν στην προσπάθεια τους να τελειοποιήσουν μία συσκευή. Αλλά και αυτοί που έρχονται μετά και προσθέτουν τις τελικές πινελιές συμβάλουν πολλές φορές στην τελική επιτυχία κάποιων προιόντων.

Έτσι και στην περίπτωση του Apple TV και της εταιρείας Firecore με το προιόν τους aTV Flash (black). Αν και με κόστος $30 (ίσως ζητάνε λίγο παραπάνω απ'όσο θ'πρεπε) είναι προς την ακριβή πλευρά της εξίσωσης, εντούτοις απελευθερώνουν το Apple TV 2ης γενεάς που έχετε (ή σκοπεύετε να αποκτήσετε) και του δίνουν δυνατότητες που δεν προόριζαν να έχει η μητρική εταιρεία.

Μεταμορφώνεται σε κανονικό media player, και εκτός το περιεχόμενο του iTunes που συνεχίζει να παίζει, μπορεί να παίξει οποιοδήποτε βίντεο μορφής AVI, MKV, MP4 ή ISO από κάποιο δίσκο PC, Mac ή NAS που έχετε στο δίκτυο σας. Έχει περιηγητή για να σερφάρετε το ίντερνετ και μπορεί να παίξει βίντεο από οποιαδήποτε σελίδα υποστηρίζει HTML5. Υποστηρίζει το client του γνωστού προγράμματος Plex, όπως και το Last.FM. Δείτε το παρακάτω βίντεο της εταιρείας για να πάρετε μια ιδέα για τις δυνατότητες του aTV Flash (black).


aTV Flash (black) Demo from FireCore, LLC on Vimeo.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2011/11/18/apple-tv-media-player.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...