Ads 468x60px

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Διαγωνισμός AppleNews Κερδίστε 3 gift codes για την εφαρμογή GRabble!


Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο του GRabble!

Ας ξεκινήσουμε από τον τίτλο. Η λέξη grabble αποτελεί σύμπτυξη δύο λέξεων: του Greek και του scrabble. Όπως μαρτυρούν αυτές οι δύο αγγλικές λέξεις το παιχνίδι είναι πολύ απλό. Σας δίνεται ένα πλαίσιο από τυχαίους ελληνικούς χαρακτήρες και εσείς καλείστε να βρείτε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε μέσα σε αυτό.

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Σκοπός του GRabble είναι να σχηματίσετε όσες περισσότερες λέξεις μπορείτε. Ο παίχτης σχηματίζει λέξεις διατρέχοντας το δάχτυλό του πάνω από τα πλακίδια γραμμάτων που υπάρχουν πάνω στην οθόνη. Ο παίχτης μπορεί να κινηθεί προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ακόμα και να ξαναπεράσει από πλακίδια που έχει ήδη χρησιμοποιήσει (χωρίς αυτά να προσμετρώνται ξανά στη λέξη), αρκεί να μη σηκώσει το δάχτυλό του από την οθόνη παρά μόνο όταν αγγίξει και το τελευταίο γράμμα της λέξης που προσπαθεί να σχηματίσει.

Υπάρχει μια σειρά ρυθμίσεων για τον τρόπο παιχνιδιού κάνοντάς το ακόμα πιο ενδιαφέρον. Χρονικό όριο, επιλογή πλήθους πλακιδίων που θα συνθέτουν το πλαίσιο των γραμμάτων και ελάχιστο μήκος λέξης είναι μερικά από αυτά. Μπορείτε να μεταβείτε στο μενού των ρυθμίσεων είτε από την κεντρική οθόνη, είτε πατώντας το εικονίδιο με το σύμβολο του κλειδιού στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας, οποιαδήποτε στιγμή.

Καλή διασκέδαση...
 

Tο ΑppleNews και o Developer Βασίλειος Α. Μανδράκης δίνει την ευκαιρία σε 3 τυχερούς αναγνώστες μας να το αποκτήσουν εντελώς δωρεάν, απλώς ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγίες: 

  • Στείλτε email με το ονοματεπώνυμο σας στο dgeorgoulas@gmail.com βάζοντας ως θέμα το “Διαγωνισμός ΑppleNews

μέχρι την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 23:59

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...