Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τυπολόγιο, οι τύποι βασικών επιστημών | AppStore

Μια καινούρια Ελληνική εφαρμογή από τον developer Leo Zacharis κυκλοφόρησε πρόσφατα στο AppStore, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε μέσα στις iOS συσκευές μας τους θεμελιώδεις τύπους βασικών Επιστημών.

Το Τυπολόγιο είναι μια ψηφιακή εφαρμογή που προσφέρει σε όλους τους χρήστες iPhone και iPod Touch, τους θεμελιώδεις τύπους βασικων Επιστημών.
Μέσα από μια πολυπληθή βάση δεδομένων που ανανεώνεται συνεχώς και ΧΩΡΙΣ να απαιτεί σύνδεση στο Internet, το Τυπολόγιο προσφέρει τύπους για:
❖Άλγεβρα
❖Γεωμετρία
❖Φυσική
❖Χημεία
❖Θερμοδυναμική
Παρακάτω μπορείτε να δείτε της οδηγίες χρήσης της εφαρμογής
✦ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ
Αυτή είναι η κεντρική σελίδα της εφαρμογής. Απο εδώ μπορείτε να επιλέξετε την επιστήμη που επιθυμείτε πιέζοντας το αντίστοιχο βιβλίο. Επίσης με το κουμπί στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης μπορείτε να πλοηγηθείτε στις πληροφορίες της εφαρμογής.
✦ΣΕΛΙΔΑ ΤΥΠΩΝ
Επιλέγοντας κάποια επιστήμη θα πλοηγηθείτε σε μια δεύτερη σελίδα η οποία περιέχει τους αντίστοιχους τύπους της, ταξινομημένους ανα κατηγορίες. Επιλέγοντας ένα από τα διαθέσιμα βιβλία, θα πλοηγηθείτε και στον αντίστοιχο τύπο. Επίσης, μερικές από τις διαθέσιμες κατηγορίες έχουν αρκετούς τύπους εκτός οθόνης. Για να τους δείτε απλά κάνετε scroll στο αντίστοιχο ράφι.
✦ΣΕΛΙΔΑ ΤΥΠΟΥ
Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε τον τύπο και την αντίστοιχη περιγραφή του. Πατώντας σε κάποια από τις μεταβλητές του τύπου θα δείτε και το αντίστοιχο ζητουμενό της.(π.χ για m θα δείξει Μαζα κλπ.). Επίσης πατώντας πάνω στη φωτογραφία του θεμελιωτή ενός τύπου, θα πλοηγηθείτε στη Wikipedia όπου και μπορείτε να δείτε πληροφορίες για αυτόν.(Απαιτεί internet). Κάτω απο τον τύπο θα δείτε και την περιγραφή ή τον ορισμό του. Επίσης μπορείτε να κάνετε scroll προς τα κάτω για να διαβάσετε περισσότερα.
✦ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Σε αυτή τη σελίδα παρέχονατι όλες οι πληροφορίες της εφαρμογής. Μπορείτε να ενημερώσετε ένα φίλο, να πλοηγηθείτε στον ιστότοπό μας ή και να μας αποστείλετε μέσω email τις σκέψεις σας για μελλοντικές προσθήκες δυνατοτήτων ή τύπων.


Τυπολόγιο (AppStore Link) Όνομα: Τυπολόγιο
Εταιρία: Harris Zacharis


0.79 € (iTunes link)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...