Ads 468x60px

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Asteroids: Gunner, διαθέσιμο τώρα στο AppStore


Το όνομα ATARI είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο του gaming. Ακόμα και ο Steve Jobs έχει δουλέψει εκεί πριν πολύ πριν ασχοληθεί με την Apple και τώρα σίγουρα όλοι οι φαν του ATARI είναι χαρούμενοι που τα παιχνίδια του άρχισαν να κυκλοφορούν για τις iOS συσκευές.
Αν και στο παρελθόν έχουμε ήδη δει μερικά παιχνίδια από το ATARI στο App Store, πρόσφατα εμφανίστηκε και το Asteroids: Gunner, το οποίο η εταιρία παρουσιάζει σαν free-to-play, dual-stick action shooter για iPhone, iPod touch και iPad.

Φέρνοντας τη μαγεία των παλιών κλασικών παιχνιδιών στις iOS συσκευές το Asteroids: Gunner είναι σίγουρα ένα πραγματικό αριστούργημα για αυτούς που ψάχνουν να βρουν κλασικά παιχνίδια shooter και με 150 διαφορετικούς εχθρούς το παιχνίδι θα είναι το ίδιο με παλιά.
Οι παίκτες μπορούν να διαλέξουν ένα από τα τρία σκάφη, διαλέγοντας το Miner, το Dark ή το Bomber. Στο παιχνίδι θα παίξετε σε τρεις καινούριους γαλαξίες στους οποίους θα πρέπει να πυροβολείτε προς την κατεύθυνση διαφόρων αστεροειδών και εξωγήινων σκαφών.



Asteroids GUNNER (AppStore Link) Όνομα: Asteroids GUNNER
Εταιρία: Atari


Δωρεάν (iTunes link)
Χαρακτηριστικά
•3 galaxies and 150 non-stop waves to test your rock-obliterating skills
•Three different ships to pilot: the Miner, Bomber and Dart
•Tons of power-ups and skill upgrades
•Unlock over 200 achievements to earn rank promotions and gain more upgrades
•OpenFeint and Game Center integration

Source: http://www.greek-iphone.com/20111114/asteroids-gunner-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...