Ads 468x60px

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ!!! Books Paradise Blog





Από παιδί λάτρευα τα ταξίδια! Ονειρευόμουν να ταξιδεύω στο χρόνο, στο παρελθόν και στο μέλλον, σε άγνωστα μέρη, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα και άποψη για τη ζωή. Επειδή όμως δεν μπορούσα να το καταφέρω, ανακάλυψα τον μαγικό και παραδεισένιο κόσμο των βιβλίων. Κάθε βιβλίο κι ένα νέο ταξίδι! Σε άλλες εποχές, σε ξένα μέρη, με διαφορετικούς ανθρώπους. Προτιμούσα τα εξωσχολικά από τα σχολικά βιβλία και πολλές φορές με έπαιρνε ο ύπνος με ένα βιβλίο στην αγκαλιά.
Από παιδί ονειρευόμουν ένα μεγάλο δωμάτιο – βιβλιοθήκη γεμάτο ράφια με βιβλία όλων των ειδών, τζάκι και μια χουχουλιάρικη πολυθρόνα. Να μπαίνω στο δωμάτιο αυτό και μέσα από τα βιβλία να γυρίζω όλο τον κόσμο!
Το blog αυτό είναι για όλους εσάς που συμμερίζεστε την αγάπη και το πάθος μου για το διάβασμα αλλά και για όλους εσάς που απλά θέλετε να διαβάσετε κάτι κοντά στα δικά σας γούστα. Να μάθετε νέα για παρουσιάσεις και εκθέσεις βιβλίων, να ενημερωθείτε για τα νέα βιβλία που κυκλοφορούν αλλά και για να θυμηθείτε εκείνα τα βιβλία που έχουν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο. Και για εσάς που είστε οπαδοί της τεχνολογίας και δεν αποχωρίζεστε εύκολα τον φορητό σας υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το έξυπνο κινητό σας τηλέφωνο, θα υπάρχουν αναρτήσεις για e-books που μπορείτε να «κατεβάζετε» δωρεάν και να διαβάζετε στον ελεύθερο χρόνο σας.
Εφοδιαστείτε με μια κούπα ζεστού ροφήματος για το χειμώνα ή κρύου για το καλοκαίρι, το αγαπημένο σας βιβλίο και ονειροπολήστε, ζήστε μοναδικές περιπέτειες και στιγμές, χαλαρώστε και ταξιδέψτε… Μέσα σε όλα τα μικρά και μεγάλα ζητήματα της καθημερινότητας και τη μονοτονία της ρουτίνας, ένα βιβλίο μπορεί να σας χαρίσει στιγμές ηρεμίας, ξεγνοιασιάς, αισιοδοξίας και να σας κάνει να βλέπετε τα προβλήματα με άλλο μάτι, να βρίσκετε λύσεις που δεν είχατε φανταστεί.
Ελπίζω και εύχομαι να απολαύσετε το κάθε σας «ταξίδι» και να ξεχάσετε για λίγο όλα αυτά που μας κάνουν να θλιβόμαστε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε.. 
                                                                                                            Εύα 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...