Ads 468x60px

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Consumer Reports: Κανένα πρόβλημα με το iPhone 4S


To Consumer Reports ανακοίνωσε σήμερα ότι το νέο iPhone 4S δεν πάσχει από προβλήματα λήψης και το προτείνει ανεπιφύλακτα στους καταναλωτές. Η ίδια οργάνωση πέρσι είχε προκαλέσει αίσθηση στο κοινό αφού μετά την κυκλοφορία του iPhone 4 δεν μπορούσε να προτείνει προς αγορά τη συσκευή εξαιτίας των προβλημάτων με το σήμα (“Antennagate”) παρόλο που την ίδια στιγμή το βαθμολογούσε με την υψηλότερη βαθμολογία.
Το Consumer Reports διηξήγαγε την ίδια σειρά από τεστ όπως και πέρσι και βρήκε ότι το iPhone 4S δεν πάσχει από τα προβλήματα του προκατόχου του. Αυτό οφείλεται στην νέα τεχνολογία εναλλαγής κεραιών που υπάρχει στο 4S και μας παρουσίασε ο Tim Cook στο πρόσφατο event της παρουσίασης της συσκευής. Αντίθετα, το «νέο» iPhone 4 των 8GB παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα με το σήμα όπως και πέρσι.
Επιπρόσθετα, οι δοκιμές δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα με την αυτονομία της συσκευής παρά το γεγονός ότι η ίδια η Apple παραδέχτηκε το πρόβλημα, το οποίο και θα λυθεί σε μελλοντική αναβάθμιση.
Να σημειώσουμε ότι το iPhone 4S πραγματοποίησε ρεκόρ πωλήσεων με 4 εκατομμύρια κομμάτια τις πρώτες τρεις μέρες της κυκλοφορίας του ενώ πρόσφατα οι προ-παραγγελίες για την κυκλοφορία της συσκευής στο Χονγκ-Κονγκ ξεπούλησαν μέσα σε 10 μόλις λεπτά!

Source: http://www.iphonehellas.gr/31496/consumer-reports-now-recommends-iphone-4s/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...