Ads 468x60px

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Διαθέσιμο το Dragon Express της Nuance στο Mac App Store


H Nuance κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα εφαρμογή μέσω του Mac App Store με το όνομα ‘Dragon Express’ επεκτείνοντας και άλλο την σειρά ‘dragon’ εφαρμογών για μετατροπή φωνής σε κείμενο.
Το Dragon Express είναι μια εφαρμογή που μένει στη menu bar και μπορεί να ενεργοποιηθεί είτε με ένα κλικ είτε κάποια συντόμευση πληκτρολογίου και επιτρέπει στον χρήστη να μιλήσει χρησιμοποιώντας το μικρόφωνο του υπολογιστή.
Η εφαρμογή αυτόματα χρησιμοποιώντας την πολύ καλή τεχνολογία της εταιρείας μετατρέπει αυτά που είπατε σε κείμενο με διάφορες επιλογές όπως τη δυνατότητα αποστολής του κειμένου μέσω e-mail, την αναζήτηση στο Google κτλπ
Το Dragon Express ουσιαστικά είναι μια light έκδοση του δημοφιλούς Dragon Dictate που εκτός περισσότερα χαρακτηριστικά έχει και μεγαλύτερη τιμή. Οι διαφορές των δύο εφαρμογών παρουσιάζονται στο παρακάτω διάγραμμα:
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η εφαρμογή δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ για να λειτουργήσει και είναι πιο εύκολη στην χρήση από το Dragon Dictate.
Dragon Express is a great app for those who are new to speech recognition or who are looking for an easy-to-use dictation tool that allows them to use their voice instead of typing,” said Peter Mahoney, senior vice president and general manager, Dragon, Nuance. “For those looking for a more full-featured speech recognition program, we recommend Dragon Dictate, which provides the full capabilities of advanced speech recognition technology.
To Dragon Express διατίθεται στο Mac App Store [link] στην εισαγωγική τιμή των $49.99 αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει στο ελληνικό store.
Source: http://www.macuser.gr/nuance-dragon-express-7686/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...