Ads 468x60px

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Eric Schmidt: To Android ξεκίνησε πριν το iPhone


O Eric Schmidt σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους κατά την επίσκεψή του στη Νότια Κορέα είπε ότι η ανάπτυξη του Android ξεκίνησε πολύ πριν παρουσιαστεί το iPhone.

Οι δηλώσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν ως απάντηση στο απόσπασμα στη βιογραφία του Steve Jobs, οποίος δήλωσε στον Walter Isaacson ότι το Android έκλεψε το iPhone και θα κάνει τα πάντα για να το καταστρέψει.

Συγκεκριμένα, ο Schmidt δήλωσε ότι η Google παραμένει μια καινοτόμα εταιρεία και ότι η προσπάθεια για το Android ξεκίνησε πριν το iPhone.
“I’ve decided not to comment on what’s been written on a book after his death. Steve is a fantastic human being and someone who I miss very dearly. As a general comment, I think most people would agree that Google is a great innovator and I would also point out that the Android effort started before the iPhone effort”
Αν αγνοήσουμε για λίγο το γεγονός ότι προφανώς η ανάπτυξη για το iPhone ξεκίνησε πολύ πριν την επίσημη παρουσίασή του το 2007 ας παραδεχτούμε ότι η προσπάθεια για το Android ξεκίνησε με την εξαγορά της ομώνυμης εταιρείας του Andy Rubin από τη Google το 2007.

Το γεγονός παραμένει, ωστόσο, ότι η Google κατασκεύαζε κλώνους σε μορφή BlackBerry και μόνο μετά την παρουσίαση του iPhone το 2007 ξεκίνησε και η σχεδιαστική αλλαγή για μεγάλες touchscreen οθόνες.

Source:http://www.macuser.gr/eric-schmidt-says-android-development-started-before-iphone-7651/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...