Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πώς μπορείτε να δείτε το Facebook Timeline στο iPad


Το Σεπτέμβριο το Facebook αποκάλυψε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές στα προφίλ των χρηστών από την στιγμή έναρξης του το 2004, πρόκειται για το Timeline και πριν λίγο καιρό στο Greek iPhone δημοσιεύσαμε έναν οδηγό με τον οποίο μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Facebook Timeline στον υπολογιστή σας.
Με το Timeline θα πρέπει να ξεχάσουμε τον παλιό τρόπο που βλέπαμε τα νέα μας και να συνηθίσουμε την εμφάνιση του προφίλ μας σε μορφή storyboard.
Η καινούρια εμφάνιση του προφίλ δεν δίνει απλά μια πιο προσωπική εμφάνιση αλλά είναι και η πιο κατάλληλη για οθόνη tablet. Πάντως μην περιμένετε να δούμε στην εφαρμογή του Facebook για iPad το Timeline σύντομα.
Οι δημιουργοί όμως του MyPad, μιας αρκετά δημοφιλής εφαρμογή για το Facebook και το Twitter, δημιούργησαν μια νέα εφαρμογή για το iPad που επιτρέπει στους χρήστες να δούνε τα προφίλ των φίλων τους αλλά και τα Timelines.
Θυμηθείτε μόνο ότι το Timelinε στο Facebook είναι σε μορφή beta μέχρι στιγμής και ότι μπορεί πολλοί από τους φίλους σας στο Facebook να μην έχουν αρχίσει ακόμα να το χρησιμοποιούν.
Η εφαρμογή ονομάζεται Timelines for Facebook και μπορούμε να την βρούμε δωρεάν στο App Store.

Timelines for Facebook (AppStore Link) Όνομα: Timelines for Facebook
Εταιρία: Loytr Inc


Δωρεάν (iTunes link)


Source: http://www.greek-iphone.com/20111124/timelines-for-facebook-appstore/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...