Ads 468x60px

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

H εφαρμογή του Gmail για iOS επέστρεψε. Αλήθεια σας λέμε!

Super_Gmail_Logo

Πριν δύο εβδομάδες, όταν η Google ανακοίνωσε την εφαρμογή του Gmail για συσκευές που χρησιμοποιούν το λειτουργικό iOS, κατάφερε να βαφτίσει αυτή την εφαρμογή ως την πιο βραχύβια εφαρμογή που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Κατάφερε να ζήσει στο App Store μόλις … 4 ώρες.

13 ημέρες και 20 ώρες μετά την πρώτη της κυκλοφορία, η εφαρμογή επιστρέφει, έχοντας λύσει τα προβλήματα που είχε με τα notifications. Πέρα από αυτά όμως, ας πούμε πως δεν έχει κάτι συγκλονιστικό. Εξακολουθεί να υποστηρίζει μόνο ένα λογαριασμό Gmail και η όψη της μας παραπέμπει στην web εμφάνιση της Google αλληλογραφίας μας.

Μην είμαστε άδικοι όμως. Ήταν καιρός να γίνει αυτό και Apple fans, σταματήστε να μουρμουρίζετε. Αν είχατε τόσο σοβαρό πρόβλημα με την εμφάνιση και τη λειτουργία του Gmail, σταματήστε να το χρησιμοποιείτε. Άμα πια :Ρ

Να σημειώσουμε πως η εφαρμογή είναι για όλες τις συσκευές της Apple που λειτουργούν σε iOS 4.0 και πάνω. Και αν είχατε εγκαταστήσει την εφαρμογή πριν 14 ημέρες, η Google συμβουλεύει να την απεγκαταστήσετε και να την εγκαταστήσετε ξανά.

Όσοι χρησιμοποιείτε Apple συσκευές, πείτε μας εντυπώσεις. Άξιζε η αναμονή;

Source: http://www.digitallife.gr/h-efarmogh-tou-gmail-gia-ios-epestrepse-alhtheia-sas-leme-71885/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...