Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

H HTC μειώνει κατά 23% τις προβλέψεις για τζίρο αυτό το τρίμηνο

H HTC μείωσε περαιτέρω τις προβλέψεις της σχετικά με τα αναμενόμενα κέρδη για αυτό το οικονομικό τρίμηνο κατά 23% σηματοδοτώντας μια επιβράδυνση στις πωλήσεις για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο χρόνια.
Η HTC άφησε ισχυρά υπονοούμενα για αυτή τη μεγάλη μείωση εκτός από τη γενικότερη οικονομική ύφεση και στον ισχυρό ανταγωνισμό κυρίως από την Apple αλλά και από τη Samsung. H HTC διαθέτει μια νέα σειρά τηλεφώνων στην αγορά -Vivid, Rezound, Sensation XL- αλλά ο ανταγωνισμός φαίνεται πως είναι πιο σκληρός απ’ ότι περίμεναν αρχικά. Πέρα από την πρόσφατη κυκλοφορία του iPhone 4S που έκανε ρεκόρ πωλήσεων η HTC αντιμετωπίζει ανταγωνισμό και από τη Samsung μιας και η δεύτερη μπόρεσε και κυκλοφόρησε πρώτη το Galaxy Nexus με Android 4.0 προτού καν η HTC αποκτήσει πρόσβαση στον κώδικα.
Τα νέα είναι καλά για την Apple, φυσικά, αλλά για το Android ίσως ανακύψουν προβλήματα μιας και η HTC είναι από τις κινητήριες δυνάμεις για την προώθηση της πλατφόρμας προσφέροντας το δικό της custom layer (Sense UI) και η καθυστέρηση για την πρόσβαση στο Android 4.0 σημαίνει αυτόματα και καθυστέρηση στην κυκλοφορία νέων συσκευών και την αναβάθμιση των παλαιότερων.

Source: http://www.iphonehellas.gr/31878/htc-lowers-sales-forecast/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...