Ads 468x60px

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Το iChat έρχεται σύντομα στις iOS συσκευές

O developer John Heaton (@) αποκαλύπτει μερικές γραμμές κώδικα που είναι κρυμμένες μέσα στο iOS και δείχνουν ότι η Apple έχει σχέδια να ενσωματώσει στο μέλλον το iChat μέσα στο iOS ή ήδη έχει έτοιμη μια έκδοση του iChat σχεδιασμένη για mobile συσκευές την οποία δοκιμάζει.

Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν στο Greek iPhone, είναι πολύ πιθανό να συνδέσει το iChat με την εφαρμογή iMessages που είδαμε με την κυκλοφορία του iOS 5. Σύμφωνα με τον Heaton, η Apple θα πρέπει με βάση τον κώδικα της να έχει είτε ήδη έτοιμη μια εφαρμογή σαν το iChat για το iOS, είτε σχεδιάζει να βάλει ότι έχει σχέση με μηνύματα μέσα στην εφαρμογή iMessages.

Τα νέα έκαναν την εμφάνιση τους αφού ο developer ανακάλυψε μέσα στο σύστημα του iOS αρκετά κομμάτια κώδικα που αναφέρουν “instant messages”, κάτι που υπάρχει ήδη στο iChat για το OS X Lion.


Το 9to5Mac αναφέρει επίσης ότι η Apple έχει ένα γενικό Messaging framework που χρησιμοποιεί. Αυτό καλύπτει το chat κειμένου και την video συνομιλία. Το FaceTime, το iChat και το iMessage είναι εφαρμογές που βασίζονται σε αυτό το framework, ωστόσο είναι κάποια κομμάτια κώδικα που υπάρχουν σε διάφορες εφαρμογές. Το κομμάτι κώδικα που βλέπουμε στην εικόνα πιο πάνω είναι απλά μια λίστα που υπάρχει μέσα σε αυτό το framework για Chat.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111118/ichat-coming-to-ios-devices/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...