Ads 468x60px

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Camera+ Update, το VolumeSnap επιστρέφει στην εφαρμογή που το δημιούργησε

Η δημοφιλή εφαρμογή για το iPhone, Camera+, αναβαθμίστηκε για να επαναφέρει μία από τις βασικές δυνατότητες που είχε. Πρόκειται για την λήψη φωτογραφίας με το κουμπί της έντασης ή αλλιώς όπως το αναφέρει η tap tap tap, το VolumeSnap.

Την προηγούμενη χρονιά η tap tap tap δημοσίευσε μια έκδοση της εφαρμογής Camera+ που συμπεριλάμβανε την δυνατότητα του VolumeSnap και η Apple την απέρριψε. Μετά από αυτό η tap tap tap με ένα tweet ενημέρωσε ότι πρόκειται να βάλει μια κρυφή λειτουργία που θα ενεργοποιούσε στην τότε διαθέσιμη έκδοση το VolumeSnap. Η Apple το είδε αυτό και αφαίρεσε την εφαρμογή Camera+ από το App Store τελείως.

Λίγους μήνες αργότερα, η εφαρμογή Camera+ επιστρέφει στο App Store και η Apple φέρνει επίσης τη δυνατότητα του VolumeSnap στο iOS 5. Μετά από αυτό η Apple επέτρεψε στο περάσει στο App Store και το update της εφαρμογής Camera+ που συμπεριλαμβάνει το VolumeSnap. Το παρακάτω μήνυμα δείχνει τη χαρά της tap tap tap.

VolumeSnap is back, beyotches!!

Θα πρέπει όμως να πούμε ότι και χωρίς το VolumeSnap, η εφαρμογή Camera+ είναι μία φανταστική εφαρμογή που μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε τις φωτογραφίες μας με όλα τα απίστευτα φίλτρα που περιέχει.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111121/camera-updated-with-volumesnap/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...