Ads 468x60px

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

iPhone, iMac και MacBook Air με νέα σχεδίαση για την επόμενη χρονιά

Σύμφωνα με την DigiTimes και τις αλυσίδες προμηθευτών, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει πλήρως ανασχεδιασμένα τα προιόντα της το 2012. Αυτό μπορεί να εξηγεί γιατί η Apple δεν έβγαλε καινούριο σχεδιασμό στις σειρές των MacBook, iPhone και iMac μέσα στο 2011.

Η δημοσίευση μιλάει για ένα εντελώς νέο iPhone, iMac, MacBook Air και iPad. Το νέο iPad θα είναι σαν αυτό που ανακάλυψε η Digitimes ότι θα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο μέσω της αλυσίδας προμηθευτών. Το νέο iPhone μπορεί να είναι αυτό με το teardrop design που πάρα πολλοί θέλανε να δούνε φέτος.

Οι φήμες για το iMac δεν είναι συγκεκριμένες ακόμα. Η Apple άλλαξε το design του iMac το 2009 με μεγαλύτερες, πιο φωτεινές LED οθόνες, πιο λεπτό Unibody casing και πιο γρήγορους επεξεργαστές. Το πιο πρόσφατο update σε iMac κυκλοφόρησε τον Μάιο με τις νέες κάμερες FaceTime HD, τις καλύτερες κάρτες γραφικών και τους πιο γρήγορους επεξεργαστές με 4 πυρήνες.

Τέλος το δημοσίευμα μιλάει για αλλαγές και στο σχεδιασμό του MacBook Air κάτι που ίσως να μην ισχύει εφόσον η Apple άλλαξε το σχεδιασμό του για τελευταία φορά το 2010. Αν η Digitimes όμως δεν κάνει λάθος σχετικά με αυτό μάλλον θα κυκλοφορήσει το μοντέλο 15 ιντσών. Η αναφορά λέει ότι τα νέα iPhone και iMac πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο δεύτερο 6μηνο του 2012, αλλά δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την νέα σειρά MacBook Air.

Source: http://www.greek-iphone.com/20111103/complete-overhauls-for-next-years-iphone-imac-and-macbook-air/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...