Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Απομακρυσμένο πληκτρολόγιο στο iPhone από το Mac σας με το iKeyboard

Έχετε βρεθεί ποτέ στη θέση που ενώ εργάζεστε στον υπολογιστή σας έρχεται κάποιο μήνυμα στο iPhone και πρέπει να απαντήσετε αλλά απλώς βαριέστε να σταματήσετε αυτό που κάνετε ήδη;
Τώρα πλέον δεν θα χρειάζεται να καθυστερείτε παραπάνω αφού μπορείτε συνδέοντας το iPhone με το Macintosh υπολογιστή σας μέσω bluetooth να γράφετε αρκετά πιο γρήγορα χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας.
Ο λόγος για το iKeyboard, μια εφαρμογή στο Mac App Store, με την οποία συνδέεστε στο iPhone/iPad μέσω Bluetooth και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή σας για να γράφετε στο κινητό.
H σύνδεση πραγματοποιείται πολύ εύκολα μέσω bluetooth, οπότε φροντίστε να το έχετε ενεργοποιημένο τόσο στον υπολογιστή όσο και στο iPhone/iPad. Εφόσον γίνει η σύνδεση ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή που μπορείτε να γράψετε και απλώς πληκτρολογήστε κάτι. Η εφαρμογή αναγνωρίζει κανονικά τα ελληνικά παρόλο εμφανίζεται στην οθόνη ο αγγλικός σχηματισμός. Ο developer με ενημέρωσε ότι σε μελλοντική αναβάθμιση θα προστεθεί και το ελληνικό layout.
To iKeyboard μπορείτε να το βρείτε στο Mac App Store [link] στην τιμή των 7.99€. Η τιμή του μπορεί να αποθαρρύνει μερικούς από την αγορά του αλλά να τονίσω ότι εκτός από υποστήριξη για γραφή κειμένου μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση, τη μουσική, να κλειδώσετε τη συσκευή, να μεταφερθείτε στο spotlight και να εξομοιώσετε το home button με την πάνω σειρά ειδικών πλήκτρων.

Τέλος, εάν δεν σας ενδιαφέρει η ελληνική υποστήριξη μπορείτε να κατεβάσετε την φθηνότερη εφαρμογή από το Mac App Store με το όνομα Type2Phone [link]

Source: http://www.macuser.gr/ikeyboard-7768/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...