Ads 468x60px

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Μπλόκο στις πωλήσεις iPhone στη Γερμανία!



Και οι μάχες για τις πατέντες μεταξύ των εταιρειών συνεχίζονται… Μπορεί η Apple να κέρδισε τη δικαστική διαμάχη κατά της Samsung με αποτέλεσμα τη μόνιμη απαγόρευση του Galaxy Tab 10.1 στη Γερμανία, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα φαίνεται να της γύρισαν μπούμερανγκ!

Πιο συγκεκριμένα, στο παιχνίδι μπήκε πρόσφατα και η Motorola, η οποία προχώρησε σε μηνύσεις κατά της Apple με την κατηγορία ότι η δημοφιλέστατη συσκευή τηλεφώνου της πααβιάζει όχι μία αλλά δύο από τις κατοχυρωμένες πατέντες της. Το αποτέλεσμα ήταν να μπλοκαριστούν οι πωλήσεις του iPhone στη Γερμανία. Δείτε τι δήλωσαν οι δύο πλευρές:

Motorola:
“Οι πατενταρισμένες τεχνολογίες της εταιρείας μας είναι πολύ σημαντικές για την καινοτομία στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων. Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε την πνευματική ιδιοκτησία μας, εξασφαλίζοντας παράλληλα ότι οι τεχνολογίες μας είναι ευρέως διαθέσιμες στους τελικούς χρήστες. Ελπίζουμε να επιλύσουμε το ζήτημα σύντομα, προκειμένου να επικεντρωθούμε στη δημιουργία νέων καινοτομιών προς όφελος της βιομηχανίας.”
Apple:
“Πρόκειται για ένα διαδικαστικό ζήτημα που δεν έχει τίποτα να κάνει με την ουσία της υπόθεσης. Επομένως, δε θα έπρεπε να επηρεάζει τις επιχειρήσεις μας και την ικανότητα μας να πουλάμε προϊόντα στη Γερμανία.”
Source: http://www.techgear.gr/iphone-sales-blocked-in-germany-33120/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...