Ads 468x60px

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Οδηγός: Πώς να κάνετε Jailbreak το iOS 5.0.1

Αν έχετε ήδη κάνει update την iOS συσκευή σας στο iOS 5.0.1 και τώρα θέλετε να κάνετε Jailbreak, υπάρχει μια μικρή λύση και για να δουλέψει, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε redsn0w 0.9.9b8. Σύμφωνα με τα παιδιά από το site JailbreakNation, αν επιθυμείτε στο μέλλον να κάνετε untethered jailbreak στη συσκευή σας με το iOS 5.0, καλό είναι να μη κάνετε update στο iOS 5.0.1.
Όσοι όμως πιστεύουν ότι έχουν προβλήματα με τη μπαταρία και θέλουν να κάνουν update και jailbreak στο iOS 5.0.1 μπορούν να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:
Αρχικά θα πρέπει να έχετε το redsn0w και το iOS 5.0.1 που μπορείτε να βρείτε στη σελίδα με τα firmware για το iOS.
  • Ανοίξτε το redsn0w και πηγαίνετε στα extras.
  • Κάντε κλικ στην επιλογή Select IPSW και βρείτε το iOS 5 στο σύστημα σας.
  • Μετά πηγαίνετε πίσω και πατήστε στο Jailbreak. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να βάλετε την συσκευή σας σε DFU mode που θα δείτε στο παράθυρο του προγράμματος και περιμένετε το redsn0w να κάνει jailbreak τη συσκευή σας και να τη κάνετε επανεκκίνηση για να κάνετε σε tethered boot.
  • Πατήστε το Back στο redsn0w και μετά το Extras.
  • Επιλέξτε το Boot Tethered και ακολουθήστε για ακόμα μία φορά τις οδηγίες για να βάλετε τη συσκευή σας σε DFU mode.
  • Μόλις η συσκευή επανεκκινήσει είστε έτοιμοι.
Θα πρέπει να σας θυμήσουμε σε αυτό το σημείο ότι αν η συσκευή σας για οποιοδήποτε λόγο κολλήσει ή κάνει επανεκκίνηση θα πρέπει να κάνετε κάθε φορά όλη την διαδικασία του jailbreak και να βάζετε τη συσκευή σας σε DFU mode για να τη ξαναχρησιμοποιήσετε πλήρως.
Φυσικά το Apple News δε προτείνει σε κανένα τη λύση του tethered jailbreak. Όσοι θέλουν να έχουν jailbroken συσκευές καλό είναι να περιμένουν μέχρι η iPhone DevTeam ή η Chronic DevTeam να κυκλοφορήσει το Untethered Jailbreak.
Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε ένα video στο οποίο φαίνεται όλη η διαδικασία για το Jailbreak σε iOS 5.0.1 με το redsn0w 0.9.9b8.

Source:http://www.greek-iphone.com/20111118/how-to-jailbreak-ios-501/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...