Ads 468x60px

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

LandingZone: Κομψό docking station για το MacBook Air


Χρησιμοποιείτε το MacBook Air σας με εξωτερική οθόνη; Έχετε βαρεθεί τα πολλά καλώδια και το χάος που επικρατεί στο γραφείο σας; Ίσως να πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ένα νέο project με το όνομα LandingZone που υπόσχεται να λύσει τα προβλήματά σας.
Το LandingZone είναι ένα docking station για το MacBook Air που «κουμπώνει» στον υπολογιστή και προσθέτει δύο επιπρόσθετες θύρες USB, θύρα ethernet και mini display port, υποδοχή για Kensington Lock ενώ έχει και power adapter για τη φόρτιση της συσκευής. Όλα τα καλώδια περνάνε από την πίσω μεριά, οπότε έχετε ένα πολύ καθαρότερο χώρο εργασίας.
Το MacBook Air πολύ απλά και εύκολα «κλειδώνει» στο LandingZone με τον αντίστοιχο μοχλό που διαθέτει το εξάρτημα στο πίσω μέρος. Το LandingZone είναι μικρό με ωραίο σχεδιασμό και κάνει τη δουλειά που πρέπει.
Προς το παρόν το LandingZone αποτελεί project στο Kickstarter και αν το σκέφτεστε μπορεί να δωρίσετε κάποιο ποσό για να γίνει πραγματικότητα και να μπει στην παραγωγή. Περισσότερες πληροφορίες αλλά και ένα πολύ κατατοπιστικό βίντεο θα βρείτε εδώ.
Source: http://www.macuser.gr/landingzone-macbook-air-7993/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...