Ads 468x60px

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Νέα εφαρμογή-marketplace της Tapjoy


Bessy theodoropoulou

Η φημισμένη για τις εφαρμογές κοινωνικού περιεχομένου και παιχνιδιών εταιρεία, η Tapjoy, κυκλοφόρησε τη δική της εφαρμογή-marketplace, έχοντας ως σκοπό την εμβάθυνση της συνεργασίας της με τους χρήστες και τους προγραμματιστές.

Όπως διέρρευσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η εφαρμογή-marketplace της Tapjoy είναι διαθέσιμη  μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και μπορεί να υπάρξει πρόσβαση σ'αυτήν μέσω οποιασδήποτε  συσκευής που υποστηρίζει HTML5 , συμπεριλαμβανόμενου και του iOS.

Η επίσημη ανακοίνωση περιγράφει ότι η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν like ή dislike κάθε εφαρμογή που διατίθεται μέσω του Apple App Store και στη συνέχεια θα δίνονται συστάσεις βασιζόμενες σε αυτές τις επιλογές.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να μοιράζονται πληροφορίες με τους φίλους τους, όπως ποιες  εφαρμογές χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη στιγμή και σχόλια σχετικά με τα παιχνίδια.

Ως μέρος της πλατφόρμας, το Mobile Value Exchange της Tapjoy επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν εικονικό νόμισμα παρακολουθώντας βίντεο, κάνοντας εγγραφή σε συνδρομές και εγκαθιστώντας ειδικές εφαρμογές.

Πηγή: http://www.gamasutra.com/view/news/38360/Tapjoys_App_Marketplace_Goes_Live.php

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...