Ads 468x60px

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Επιστροφή σε Γραφικά Nvidia για τα MacBook Pro του 2012

Bessy Theodoropoulou
Η αλλαγή σε γραφικά από την AMD που πραγματοποίησε η Apple για την τελευταία γενεά φορητών υπολογιστών MacBook Pro, μπορεί να αποδειχθεί προσωρινή. Σύμφωνα με μία νέα φήμη, τα MacBook της επόμενης γενεάς θα έχουν επεξεργαστές γραφικών από την  Nvidia.

Η επιστροφή στην Nvidia, αναμένεται για την άνοιξη όταν θα έχει κυκλοφορήσει η Intel τα νέα Ivy Bridge σύμφωνα με το SemiAccurate. Οι φήμες για τα MacBook Pro του 2012 μιλούν για επανασχεδιασμένα σασί, όμοια με τα λεπτά και ελαφριά μοντέλα των MacBook Air.

Τα τελευταία μοντέλα MacBook Pro που είχαν επεξεργαστές γραφικών από την Nvidia ήταν το 2010 μαζί με τεχνολογία εναλλαγής γραφικών που είχε αναπτύξει η ίδια η Apple. Ήδη από τα μέσα του 2009 είχαν ακουστεί οι πρώτοι ψίθυροι ότι Apple και Nvidia δεν τα πήγαιναν και τόσο καλά, αν και δεν υπήρχαν ενδείξεις για την τελική διακοπή της συνεργασίας τους.

Η ίδια πηγή, είναι αυτή που πριν μερικές μέρες είχε αποκαλύψει το μυστικό MacBook Air με επεξεργαστή της AMD που είχε δημιουργήσει η Apple όταν πειραματιζόταν, αλλά τελικά το απέρριψε τελευταία στιγμή λόγο προβλημάτων στην παραγωγή του. Η Apple ήλπιζε ότι θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα λεπτό και ελαφρύ φορητό με τον επεξεργαστή Liano της AMD.

Πηγή: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2011/11/27/nvidia-macbook-pro-2012.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...