Ads 468x60px

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

O Aaron Sorkin σκέφτεται σοβαρά να γράψει το σενάριο της ταινίας για τον Steve Jobs

Δημοσίευμα του E! Online αναφέρει ότι ο Aaron Sorkin σκέφτεται πολύ σοβαρά να γράψει το σενάριο για την επερχόμενη ταινία της Sony Pictures σχετικά με τη ζωή και το έργο του Steve Jobs που θα βασίζεται στην βιογραφία που έγραψε ο Walter Isaacson.
O Sorkin ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται να έχει δηλώσει στο περιοδικό ότι η Sony του έκανε την πρόταση και το σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Sony has asked me to write the movie and it’s something I’m strongly considering. [...] He was a great entrepreneur, he was a great artist, a great thinker. [...] He’s probably inspired my 11-year-old daughter Roxy more than he’s inspired me. She plays with all his toys.
Ο Sorkin είναι ιδιαίτερα γνωστός για την συγγραφή του σεναρίου του The Social Network που περιγράφει τη ζωή του Mark Zuckerberg και το πως δημιούργησε το Facebok.
Εν τω μεταξύ για το ρόλο του Steve Jobs φαίνεται πως μέχρι στιγμής δύο είναι οι μεγαλύτεροι υποψήφιοι: George Clooney και Noah Wyle, και οι δύο γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην επιτυχημένη σειρά ER (“Στην Εντατική”). O Noah Wyle είχε υποδυθεί και στο παρελθόν τον Steve Jobs στην ταινία Pirates of Silicon Valley.

Source: http://www.macuser.gr/aaron-sorkin-considering-to-write-screenplay-for-steve-jobs-movie-7937/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...