Ads 468x60px

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

O Bill Gates δεν ενοχλήθηκε από τα σχόλια του Steve Jobs στη βιογραφία του

 
Της Bessy Τheodoropoulou
 
Απαντώντας στα όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια που αναφέρονται στη βιογραφία του Steve Jobs, o Bill Gates αναφέρει ότι δεν ενοχλήθηκε απ'αυτά.

Το βιβλίο “Steve Jobs” από το συγγραφέα Walter Isaacson, κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα και περιλαμβάνει σχόλια που ανταλλάχθηκαν μεταξύ του Jobs και του Gates. Ενώ ο Gates είπε ότι θεωρεί τον Jobs έναn "περίεργα ατελή άνθρωπο," ο Jobs ισχυρίστηκε ότι ο Gates  “δεν έχει φαντασία" άνθρωπος που “δεν εφεύρεσε ποτέ τίποτα ... Απλά χωρίς ντροπή απορροφούσε τις ιδέες άλλων ανθρώπων."

Κατόπιν των παρατηρήσεων αυτών, ο Gates μίλησε στο ABC αυτή την εβδομάδα, και είπε ότι δεν ενοχλείται από τις αρνητικές παρατηρήσεις που έγιναν από τον Jobs. Παραδέχτηκε ότι o Jobs είπε ότι «πολλά ωραία πράγματα γι 'αυτόν," εκτός από "σκληρές κουβέντες."

“Πρέπει να συνεργαζόμαστε” είπε ο Gates  “Ταυτιζόμαστε ακόμη και ως ανταγωνιστές. Τίποτε από αυτά δεν με ενοχλεί καθόλου."

Ο πρόεδρος της Microsoft, δήλωσε ότι ο Jobs αισθάνθηκε σαν να ήταν το "καλό παιδί" και της Microsoft "ήταν οι κακοί." ο Gates δήλωσε ότι είναι "κατανοητό" γιατί o Jobs μπορεί να αισθάνεται με αυτόν τον τρόπο.

 “Αντιμετώπισε πολλές φορές στην Apple, το γεγονός ότι τα προϊόντα τους ήταν τόσο υπερτιμημένα που κυριολεκτικά μπορεί να μην παραμείνουν στην αγορά”, είπε. "Έτσι, το γεγονός ότι είχαμε επιτυχία με προϊόντα υψηλής κατανάλωσης, περιέχουν εμβέλεια συγκεκριμένων τιμών, λόγω του ότι εργαστήκαμε με πολλαπλές εταιρείες - είναι δύσκολο."


Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/10/31/bill_gates_not_bothered_by_steve_jobss_comments_in_biography.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...