Ads 468x60px

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Steve Jobs: The Lost Interview

Bessy theodoropoulou


Μία 70-λεπτη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε το 1995 με το Steve Jobs και το δημσιογράφο  Robert Cringely θα προβληθεί σε επιλεγμένους κινηματογράφους το Νοέμβριο.

Πιο συγκεκριμένα, η συνέντευξη θα προβληθεί σε τοποθεσίες των Landmark Theatres σε 19 πόλεις των ΗΠΑ στις 16 και 17 Νοεμβρίου με τίτλο "Steve Jobs: The Lost Interview."

Παρ'ότι αρχικά μαγνητοσκοπήθηκε για τη μίνι σειρά του PBS, "Triumph of the Nerds", η συν'εντευξη αυτή θεωρήθηκε ότι είχε χαθεί, διότι λόγω μεταφοράς το τηλεοπτικό δίκτυο είχε χάσει αρκετές εξίσου σημαντικές κασέτες. Μόνο ένα 10-λεπτο απόσπασμα είχε προβληθεί κατά τη διάρκεια αυτής της μίνι σειράς. Ωστόσο τον περασμένο Οκτώβριο, ένα VHS αντίγραφο βρέθηκε στο Λονδίνο και επέστρεψε στα αρχεία του δικτύου.

Το απόσπασμα που προβλήθηκε κατονομάστηκε ως η καλύτερη τηλεοπτική συνέντευξη του Steve Jobs που έγινε ποτέ. Θα λέγαμε πως είναι πιο γνωστό καθώς περιέχει ένα κομμάτι όπου ο συνιδρυτής της Apple ασκεί σκληρή κριτική στη Microsoft.

Η βιογραφία του που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα έχει πουλήσει περίπου 380.000 αντίτυπα μόνο κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας κυκλοφορίας της!

Η Sony ήδη έχει δείξει ενδιαφέρον, για την παραγωγή μιας ταινίας βασισμένης στο βιβλίο αυτό και λέγεται πως ο σεναριογράφος του "The Social Network", Aaron Sorkin, έχει δεχτεί προσέγγιση σχετικά με την ιδέα αυτή από την εταιρεία

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/05/lost_70_minute_interview_with_steve_jobs_coming_to_select_theaters_in_november_.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...