Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Η τηλεόραση της Apple θα προσφέρει custom συνδρομητικά κανάλια (;)


H Digitimes σε νέο της δημοσίευμα αναφέρει ότι η Apple αναμένεται να χρησιμοποιήσει μία από τις τρεις Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, Advanced Semiconductor Engineering και Siliconware Precision Industries για την παραγωγή των custom επεξεργαστών για την νέα τηλεόραση της εταιρείας.
Φήμες αναφέρουν ότι η Apple έχει ήδη υπογράψει με την TSMC για την χρησιμοποίηση των τεχνολογιών 28nm και 20nm στην κατασκευή των chip για τους Α6 και Α7 που θα χρησιμοποιηθούν στα νέα iPad και iPhone αλλά και όπως φαίνεται στην τηλεόραση.
Όσον αφορά τον κατασκευαστή της τηλεόρασης η Foxconn αναμένεται να αναλάβει αυτόν τον ρόλο μιας και ήδη ασχολείται με το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των iPhone και iPad.
Σε αυτό το δημοσίευμα η ιστοσελίδα αναφέρει ως χρονική περίοδο των παραγγελιών το τρίτο τρίμηνο του 2012 με κυκλοφορία της τηλεόρασης ως το τέλος του έτους ενώ πριν δύο μέρες η ίδια ιστοσελίδα είχε αναφέρει ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους με κυκλοφορία το τρίτο τρίμηνο και σε μεγέθη 32 και 37 ιντσών.
Τώρα, ο αναλυτής Shaw Wu της Sterne Agee αναφέρει σε δημοσίευμα ότι το όραμα της Apple για την τηλεόραση περιέχει τη δυνατότητα δημιουργίας προσωπικών καναλιών με τον χρήστη να είναι αυτός που θα επιλέγει ποια κανάλια ή σειρές θέλει να βλέπει και στα οποία θα κάνει συνδρομή.
Εάν αληθεύει κάτι τέτοιο μιλάμε όντως για κάτι εντελώς καινοτόμο που θα αλλάξει τα δεδομένα στην τηλεόραση αν και για να είμαστε ρεαλιστές η πιθανότητα να πετύχει τέτοιες συμφωνίες η Apple είναι πολύ μικρή.
Στο παρελθόν, υπήρχαν αναφορές ότι οι πάροχοι δεν ήθελαν αυτό το μοντέλο συνδρομής για προφανείς λόγους παρόλο που η Apple τους είχε πλησιάσει. Ο Wu θεωρεί ότι εάν η Apple κυκλοφορήσει το πλήρες σετ τηλεόρασης θα ήταν πολύ συνετό να συνεχίσει την προσφορά του Apple TV για αυτούς που έχουν ήδη τηλεοράσεις και δεν σκοπεύουν να αγοράσουν καινούργια σύντομα.
Source: http://www.macuser.gr/apple-itv-custom-channel-lineups-rumor-8562/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...