Ads 468x60px

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Η Apple συζητά για LTE 4G iPad και iPhone με τους φορείς

Bessy Theodoropoulou
Η Apple έχει αποκτήσει πλέον την έντονη θέληση να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad και iPhone το 2012 τα οποία θα συνδράμουν στην μακροπρόσθεσμη εξέλιξη των 4G high-speed data networks, σύμφωνα με νέα αναφορά.

Όπως γράφτηκε και στο Macotakara σήμερα, η γιαπωνέζικη Nikkei Business ανέφερε πως  ο φορέας NTT DoCoMo βρίσκεται σε συζητήσεις για την κυκλοφορία ενός LTE-capable iPad για το καλοκαίρι του 2012, ακολουθώντας στη συνέχεια και ένα νέο 4G LTE iPhone το φθινόπωρο ή αλλίως ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του iPhone 4S.

Ακούγεται έντονα πως οι διευθυντές του ασύρματου φορέα επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ στα μέσα του Νοεμβρίου για να συζητήσουν γι' αυτό με τον Tim Cook. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ξεκινήσουν μεγάλου εύρους διαπραγματεύσεις για την πώληση  LTE-capable iPhones και iPads.

Οι ισχυρισμοί για τέτοιου είδους iPhone και iPad δεν είναι καινούριοι καθώς δήμες κυκλοφορούν για χρόνια τώρα πως η Apple σχεδίαζε τέτοιες συσκευές. Είχαν διαδοθεί μέσα από αναφορές φήμες πως το iPhone 4S θα είχαν LTE, ενώ αρκετές αναφορές υποστήριζαν πως η συσκευή που θα υποστήριζε το 4G θα εμφανιζόταν το 2012.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/11/30/apple_said_to_be_discussing_2012_launches_of_lte_4g_ipad_iphone_with_carriers.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...