Ads 468x60px

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Το Apple News σε συνεργασία με την ομάδα του Beamer for Mac!!!!


Είμαστε στην ευχάριστη θεση να σας ενημερώσουμε οτι το Apple News από σήμερα θα συνεργάζεται με την ομάδα που βρίσκεται πισω από το καταπληκτικό πρόγραμμα  Beamer for Mac!!!

Τι είναι?



Το Beamer for Mac είναι ένα καταπληκτικό πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες του Apple Tv να βλέπουν όλες τις ταινίες τους σε οποιοδήποτε μορφή και αν είναι αυτές, χωρίς την χρήση του iTunes απλά με ένα drag and drop!!!! 

Το Βeamer αναγνωρίζει αυτόματα απο τον υπολογιστή σας το Apple Tv σας και ασύρματα μεταφέρει την ταινία σας στην μεγάλη οθόνη!!! Όλα αυτά χωρις να χρειαστεί να κάνετε jb την συσκευή σας!

Drag, Drop, Watch

Drag any movie file onto Beamer and it will start streaming wirelessly to your TV with Apple TV instantly. No jailbreak required.

No Conversion Needed

Beamer plays all (OK, almost all) movie files, so you don't need to convert your videos. AVI, MOV, MKV, WMV and FLV files will play just fine.
Ως μέρος αυτής της συνεργασίας η ομάδα του Beamer και ο Eelco Lempsink μας πρόσφερε 3 gift codes της εφαρμογής.
Τα gift codes αυτά μαζι με άλλα πλούσια δώρα θα κληρωθούν στον μεγάλο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό μας που ξεκινάει την άλλη βδομάδα και λεπτομέρειες του θα ανακοινωθούν σύντομα!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...