Ads 468x60px

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Διευθυντές της Apple συζήτησαν για το “μέλλον της TV” με μεγάλες εταιρείες μέσων ενημέρωσης


Bessy Theodoropoulou

Ακούγεται πολύ έντονα πως η Apple προχωρά τα σχέδια της για την κατασκευή μίας πλήρους τηλεόρασης και πρόσφατα πραγματοποίησε συνάντηση με διευθυντές εταιρείων που ασχολούνται με τα μέσα ενημέρωσης για να μοιραστούν το δικό τους όραμα σχετικά με το αντικείμενο, συμπεριλαμβάνοντας και την πιθανότητα της αποθήκευσης εγγεγραμμένου υλικού από την τηλεόραση στο iCloud.

Όλα αυτά σύμφωνα με την “The Wall Street Journal” η οποία μας λέει πως στις συναντήσεις αυτές συμμετείχε και ο πρώτος αντιπρόεδρος της Apple,  Eddy Cue, ενώ πραγματοποίησαν ασαφείς συζητήσεις για τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο στα τηλέφωνα, στις ταμπλέτες και στις τηλεοράσεις.

Ωστόσο, στην ίδια αναφορά επαναλαμβάνεται πως η Apple ασχολείται με την κατασκευή μιας συνδεδεμένης συσκευής τηλεόρασης, γεγονός το οποίο σε περίπτωση που επιτευχθεί μπορεί να ξεπεράσει κάθε προσδοκία της εταιρείας σε σύγκριση με την υπάρχουσα Apple TV.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι συζητήσεις αυτές φαίνεται πως κάλυψαν τον τρόπο με τον οποίο η Apple θα μπορούσε να στριμάρει το περιεχόμενο στους χρήστες ακολουθώντας νέες οδούς, κατάσταση η οποία τους επιτρέπει να συνεχίσουν να βλέπουν βίντεο σε πολλαπλές πλατφόρμες όπως TV, tablet και smartphone. Επιπλέον τα σχέδια αυτά περιέχουν και τρόπους με τους οποίους η Apple μπορεί να εκμεταλλευτεί τα υπάρχοντα προϊόντα της, συμπεριλαμβάνοντας το iPhone, το iPad και την Apple TV.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/18/apple_execs_have_discussed_the_future_of_tv_with_major_media_companies.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...