Ads 468x60px

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Η Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Apple θεωρείται η καλύτερη των διακοπών

Bessy Theodoropoulou
 
Η τηλεοπτική διαφήμιση της Apple απεικονίζει τον Άγιο Βασίλη να χρησιμοποιεί το Siri του iPhone 4S θεωρείται πως είναι η πιο αποτελεσματική διαφήμιση για την περίοδο των διακοπών του 2011, ενώ κατατρόπωσε 34 ακόμα διαφημίσεις που περιείχαν τον Άγιο Βασίλη!

Σύμφωνα με τις αντιδράσεις των τηλεθεατών που μετρήθηκαν από την εταιρεία ανάλυσης τηλεοπτικών διαφημίσεων, Ace Metrix και κυκλοφόρησε την Παρασκευή, το διαφημιστικό της Apple συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους και πήρε τον τίτλο της πιο “αποτελεσματικής διαφήμισης” μέσα στην κρίσιμη περίοδο των διακοπών, νικώντας διαφημιστικούς βετεράνους όπως η Coca-Cola, η Pillsbury και ηNintendo, σύμφωνα με το GigaOM.

Η διαφήμιση με το Santa Siri συγκέντρωσε 652 από τους πιθανούς 950 πόντους, δηλαδή 8% παραπάνω από άλλες τεχνολογικές φίρμες, ενώ το δείγμα λήφθηκε από τυχαία επιλεγμένους τηλεθεατές οι οποίοι βαθμολόγησαν τα διαφημιστικά με βάση τη σχετικότητα, την πειθώ, την παρακολούθηση, τις πληροφορίς και άλλους τρόπους μέτρησης. Η Ace Metrix σημειώνει πως οι κριτές ήταν “αντιπροσωπεία του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού”.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/23/apples_santa_tv_spot_deemed_best_ad_of_holiday_season.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...