Ads 468x60px

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ειδική έκδοση του “Avatar” στο iTunes θα έχει αποκλειστικό περιεχόμενο

Μεγάλη αποκλειστικότητα κατάφερε να κλείσει η Apple για την ταινία “Avatar”, η οποία θα προσφέρεται μέσω του iTunes με αρκετές έξτρα επιλογές.
Την ερχόμενη Τρίτη, 20 Δεκεμεβρίου, θα είναι διαθέσιμο το “Avatar iTunes Extras Special Edition” σε συνεργασία με τις Twentieth Century Fox και Lightstorm Entertainment ενώ μπορείτε να το προ-παραγγείλετε από τώρα.
Η νέα αυτή έκδοση θα επιτρέψει στους θεατές να “αποσυναρμολογήσουν” μερικές από τις καλύτερες σκηνές της ταινίας και να δούνε πως ο James Cameron έβαλε τα ειδικά εφέ για να δημιουργήσει τον κόσμο της Pandora.
Οι θεατές θα μπορούν να ελέγξουν πολλαπλές πλευρές αυτής της διαδικασίας και θα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με την αυτήν σε 17 σκηνές. Θα μπορούν με τη δυνατότητα “Green Screen X-ray” να δουν πως ήταν χωρίς εφέ γυρισμένη η σκηνή με το γνωστό πράσινο πανί.
Τα νέα αυτά χαρακτηριστικά θα ενθουσιάσουν σίγουρα τους φανατικούς της ταινίας και θα ενισχύσουν ακόμα παραπάνω την εμπειρία της ταινίας. Εκτός από το παραπάνω χαρακτηριστικό θα προσφέρεται και το αυθεντικό screenplay από τον Cameron, μια νουβέλα με μερικές σκηνές σε διαλόγους και 1,700 φωτογραφίες.
Η κυκλοφορία της συλλογής αυτής είναι μέρος του σχετικά πρόσφατου iTunes Extras που παρουσίασε η Apple το 2009 και προσφέρει περισσότερα χαρακτηριστικά στις ταινίες, συνήθως αυτά που υπάρχουν στα δισκάκια. Με το Avatar, όμως, είναι διαφορετικό το πράγμα μιας και θα περιέχει αποκλειστικά αυτό το νέο υλικό.

Source: http://www.macuser.gr/avatar-itunes-extra-8351/#more-8351

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...