Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Elevation Dock: Το καλύτερο dock για το iPhone

Εάν έχετε βαρεθεί εκείνα τα ποταπά dock για το iPhone σας τα οποία είναι πολύπλοκα, δεν δουλεύουν με θήκες, είναι φτηνιάρικα και δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από ‘τι θα έπρεπε, τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά στο Elevation Dock.
Το Elevation Dock είναι ένα project που έκανε την εμφάνισή του στο Kickstarter χθες και μέσα σε 8 ώρες κατάφερε να συγκεντρώσει πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά που ζητούσε χάριν στην προβολή από τον John Gruber και το Daring Fireball. Το Elevation Dock είναι απλό, όμορφο και λειτουργεί με ευκολία. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο προσδίδοντας στιβαρότητα και κομψότητα στην γενικότερη αισθητική. Αυτό που διαφοροποιεί κυρίως το Elevation Dock από τα υπόλοιπα της αγοράς είναι η ευκολία με την οποία μπορείτε να τραβήξετε το iPhone από αυτό. Δεν χρειάζεται να ασκήσετε αντίσταση στο ίδιο το dock για να βγει το iPhone, απλώς το τραβάτε και βγαίνει!
Μπορείτε χάριν στην ύπαρξη του ειδικού pad στο εσωτερικό να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας με διάφορες θήκες χωρίς να αναγκάζεστε να τις βγάλετε. Επίσης, προσφέρει εξαιρετική ακουστική ώστε να μπορείτε να ακούτε μουσική ή να κάνετε FaceTime κλήσεις (πολύ βολικό εξαιτίας της κλίσης οκτώ μοιρών που διαθέτει) χωρίς να σηκώνετε την ίδια την συσκευή.
Όπως είπαμε το Elevation Dock έχει ήδη ολοκληρωθεί σαν project και οι παραγγελίες αναμένεται να αρχίσουν να εκτελούνται τον Απρίλιο του 2012. Εάν ενδιαφέρεστε ρίξτε μια ματιά εδώ.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32302/elevation-dock/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...