Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η εφαρμογή που ξεπέρασε το Facebook στις social apps του App store

Είναι γεγονός πως το Facebook κυριαρχεί στην κοινωνική δικτύωση… Κι όμως υπάρχει μία εφαρμογή που το έχει ξεπεράσει στο App Store.
Ο λόγος για το Voxer, μία «walkie-talkie» app, που βρίσκεται, αυτή τη στιγμή, στην 4η θέση των δωρεάν εφαρμογών του App Store και στην πρώτη των social networking apps. Τι ακριβώς κάνει όμως το Voxer; Πρόκειται για μία πολύ καλά σχεδιασμένη εφαρμογή, που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις σύντομες «φωνητικές σημειώσεις», δινοντας την αίσθηση ότι μιλάς σε κάποιον σε ένα walkie-talkie. Μπορείς να κάνεις «chat» με ένα άτομο ή με ομάδες.
Όταν ανοίγεις το Voxer, μπορείς να συνδεθείς με το λογαριασμό σου στο Facebook, ώστε να εμφανιστεί μία λίστα με τους φίλους σου, οι οποίοι είναι επίσης χρήστες της εφαρμογής. Σου επιτρέπει, επίσης, να μοιραστείς φωτογραφίες ή να κάνεις chat με τον «παραδοσιακό» τρόπο.
Η εφαρμογή είναι αρκετά διασκεδαστική και διαφοροποιείται λιγάκι από τις άλλες social network apps που γνωρίζεις, οπότε, αν έχεις iPhone, δε χάνεις και κάτι να τη δοκιμάσεις…

Source: http://www.digitallife.gr/i-efarmogi-pou-kseperase-to-facebook-stis-social-apps-tou-app-store-45742/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...