Ads 468x60px

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Τα gadgets που θα σου αλλάξουν τη νέα χρονιά!

Ποια είναι τα gadgets -και όχι μόνο- που θα κάνουν διαφορετικό το 2012; Το Cnet.com κάνει προβλέψεις για τις συσκευές που θα «πρωταγωνιστήσουν» τη χρονιά που θα υποδεχθούμε σε μερικές ημέρες. Δείτε αυτές που ξεχωρίσαμε – σε τυχαία σειρά.
Nintendo Wii U

Για άλλη μια φορά, η Nintendo επιχειρεί να φέρει επανάσταση στη βιομηχανία των παιχνιδιών με μία συσκευή που διαθέτει νέο χειριστήριο με ενσωματωμένη οθόνη αφής που σας επιτρέπει να συνεχίζετε το παιχνίδι σε μία φορητή συσκευή – ακόμη και όταν η τηλεόρασή σας είναι κλειστή. Το νέο Wii υποστηρίζει γραφικά 1080p και είναι συμβατό με τα αξεσουάρ των προηγούμενων μοντέλων καθώς και τα παιχνίδια τους. Χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη τα πλήρη χαρακτηριστικά του, οι πληροφορίες το θέλουν να υποστηρίζει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 3GHz και 768MB DRAM που ίσως φτάσει το 1GB στην τελική του έκδοση. Δε γνωρίζουμε ακόμη πόσο θα κοστίζει, ούτε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει στην αγορά, σίγουρα όμως αυτό θα γίνει μέσα στο 2012 – πιθανότατα το φθινόπωρο.
PlayStation Vita

Η επόμενης γενιάς φορητή παιχνιδομηχανή της Sony έχει ήδη κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία προκαλώντας ουρές στα καταστήματα, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη στις 22 Φεβρουαρίου. Διαθέτει δύο αναλογικά χειριστήρια, οθόνη αφής και γραφικά που ανταγωνίζονται αυτά του PS3. Μια καλή ευκαιρία για την απόλυτη επιστροφή της Sony, δε βρίσκετε;
iPhone 5

Δεν έχουμε αμφιβολία ότι είναι το gadget που θα αλλάξει σε πολλούς το 2012. Όσοι δεν αρκέστηκαν με τις αλλαγές που έφερε το iPhone 4S, αλλά ακόμη και… κάτοχοί του, αναμένεται και πάλι να σχηματίσουν ουρές στα καταστήματα για τη νέα συσκευή της Apple. Το πώς ακριβώς θα είναι το νέο κινητό λίγοι το γνωρίζουν, το σίγουρο είναι όμως ότι, μέχρι να κυκλοφορήσει, θα διαβάζουμε κάθε μέρα και για ένα νέο χαρακτηριστικό. Οι φήμες θέλουν την κυκλοφορία της συσκευής να αναμένεται τον Ιούνιο και οι έως τώρα πληροφορίες μιλούν για ολοκαίνουριο σχεδιασμό (καιρός είναι νομίζουμε), καθώς και πιθανότατα υποστήριξη για δίκτυα 4G.
Προϊόντα με Android Ice Cream Sandwich

Η πρώτη συσκευή με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Google βρίσκεται ήδη στην αγορά. Το Samsung Galaxy Nexus εντυπωσιάζει, προσφέροντας κορυφαίες επιδόσεις αλλά και τη καλύτερη Android εμπειρία που έχετε συναντήσει στη ζωή σας. Το 2012, όμως, αναμένεται να είναι η χρονιά του «Παγωτού Σάντουιτς», το οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει τόσο σε smartphones όσο και σε ταμπλέτες. Ήδη, αρκετά μοντέλα θα αναβαθμιστούν σύντομα στη νέα έκδοση, ενώ οι καινούριες προτάσεις που αναμένονται στη CES 2012, αλλά και το Mobile World Congress της Βαρκελώνης, σίγουρα θα μας εντυπωσιάσουν.
iPad 3

Το πρώτο από τα νέα προϊόντα της Apple που θα μας «επισκεφθούν» μέσα στο 2012. Το iPad 3 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ακόμη και μέσα στο Φεβρουάριο (κάποιοι αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να το λανσάρει την ημέρα γενεθλίων του Steve Jobs), διαθέτοντας ανανεωμένο σχεδιασμό, ίδιο μέγεθος οθόνης αλλά διπλάσια ανάλυση, διπύρηνο επεξεργαστή και ακόμη περισσότερα βελτιωμένα χαρακτηριστικά – πιθανότητα και NFC δέκτη. Το περιμένουμε!
iPad mini

Δεν είναι όμως εκείνοι που ισχυρίζονται ότι η Apple έχει στα σκαριά και μία ακόμη mini πρόταση iPad στις 7 ίντσες, σε μία προσπάθεια να συναγωνιστεί το Kindle Fire της Amazon. Η ιδέα μας αρέσει πολύ και κάτι μας λέει η νέα συσκευή θα κυκλοφορήσει ακόμη και μέσα στο 2012. Άλλωστε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά – έτσι δε λένε συνήθως.
Amazon Kindle Fire 2

Κι ενώ η Apple σκέφτεται να κυκλοφορήσει 7ιντση ταμπλέτα για να ανταγωνιστεί το Kindle Fire, η Amazon σκέφτεται το επόμενο της Fire να είναι 10ιντσο για να ανταγωνιστεί το iPad! «Παιχνίδια» της αγοράς θα μας πείτε. Ε, δε θα διαφωνήσουμε… Όλο το παιχνίδι, βέβαια, αναμένεται να «παιχθεί» στην τιμή της ταμπλέτας του Jeff Bezos, καθώς η Amazon θέλει και μπορεί να είναι άκρως ανταγωνιστική σε αυτό το κομμάτι. Για να δούμε!
Barnes & Noble Nook tablet 2

Στο δρόμο που χάραξε η Amazon, η Barnes & Nobles κυκλοφόρησε μέσα στο 2011 το πρώτο της tablet και το 2012 όλα δείχνουν ότι θα δούμε και το επόμενο – ελπίζουμε και σε ελληνικό έδαφος. Η νέα συσκευή υπολογίζεται ότι θα κυκλοφορήσει το Νοέμβριο και σίγουρα μέχρι τότε η εταιρεία έχει πολύ χρόνο για να σκεφτεί πώς θα την κάνει ασυναγώνιστη. Τα online βιβλιοπωλεία τα καταφέρνουν περίφημα τελικά…
Καλύτερα και πιο οικονομικά ultrabooks

Μπορείτε σιγά-σιγά να αρχίσετε να ξεχνάτε τα netbooks με την ελάχιστη ισχύ που ήταν η απόλυτη «μόδα» τα προηγούμενα χρόνια. Τα ultrabooks φαίνεται ότι θα είναι η must κατηγορία για τα laptops το 2012. Λεπτά, ελαφριά και σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στην αγορά τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Τα νεότερα μοντέλα αναμένονται ακόμη πιο βελτιωμένα από τις προτάσεις που θα βρείτε τώρα στην αγορά, προσφέροντας εντυπωσιακές επιδόσεις για ακόμη λιγότερα χρήματα.
MacBook Air νέας γενιάς

Κι ενώ τα ultrabooks κατακτούν την αγορά, η Apple συνεχίζει να βελτιώνει τις ξεχωριστές δικές της προτάσεις που «άνοιξαν» μία ακόμη αγορά. Οι φήμες θέλουν τις επόμενες εκδόσεις των MacBook Pro και Air να έχουν εντελώς ανανεωμένη σχεδίαση, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε και 15άρι Air. Όσο για το αν το Air μπορεί να γίνει ακόμη λεπτύτερο, η Apple το 2012 καλείται να κερδίσει ένα ακόμη στοίχημα με τον εαυτό της. Κάτι μας λέει ότι μπορεί να τα καταφέρει…

Apple iTV

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την αμερικανική εταιρεία να εισέρχεται μέσα στο 2012 στο χώρο των τηλεοράσεων και η παραπάνω φωτογραφία συμπεριλαμβάνει αρκετά από τα χαρακτηριστικά που ακούγονται. Αν η Apple κυκλοφορήσει τηλεόραση πάντως, είμαστε σίγουροι ότι η συσκευή της θα αλλάξει μία ακόμη αγορά, όπως έγινε με το iPhone, το iPod ή το iPad. Βέβαια, θα το πιστέψουμε μόνο αν δούμε το προϊόν έτοιμο
Υπολογιστές με Windows 8

Τα πολυαναμενόμενα Windows 8 θα φέρουν το Metro UI που έχουμε συναντήσει σε smartphones της Microsoft αλλά και στο Xbox 360, σε ταμπλέτες και PC. Η beta έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Φεβρουάριο, το τελικό προϊόν όμως αναμένεται το φθινόπωρο.

Source: http://www.digitallife.gr/ta-gadgets-pou-tha-sou-allaksoun-ti-xronia-91029/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...