Ads 468x60px

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Golden-i: To 1ο Apple Premium Reseller κατάστημα στη Θεσσαλονίκη σας περιμένει… με πολλές εκπλήξεις!


Το Golden-i, μετά από ένα επιτυχημένο ξεκίνημα στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι, εγκαινιάζει το 1ο Apple Premium Reseller (APR) κατάστημα στη Θεσαλονίκη.
golden-i APR Θεσσαλονίκη
Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012 στις 6.00μμ, το νέο Golden-i, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά μεπροϊόντα Apple στη βόρεια Ελλάδα, θα υποδεχτεί όλους τους φίλους της Apple, στο Mediterranean Cosmos σε ένα πάρτι εγκαινίων με πολλές εκπλήξεις.
Όπως δηλώνει ο κος Διονύσης Ιωακείμ, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ACE-Hellas.
Το Golden-i της Αθήνας γνώρισε μέσα στον έναν και πλέον χρόνο λειτουργίας του, μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό των φίλων της Αpple.
Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την περαιτέρω επέκτασή μας τώρα και στη Βόρεια Ελλάδα, με το νέο κατάστημα Golden-i, το οποίο, αποτελεί στρατηγική επένδυση για την ανάπτυξη της αλυσίδας μας και εκδηλώνει την πίστη μας στην Θεσσαλονίκη ως πύλη των Βαλκανίων, ώστε μαζί με το νέο έτος να υποδεχτούμε από τον Ιανουάριο του 2012 και όλους τους φίλους της Apple στο πρώτο επίσημο APR της πόλης.
Ο θαυμαστός κόσμος των πρωτοποριακών προϊόντων Apple, διατίθεται ψηφιακά στο www.golden-i.gr, ή στα καταστήματα Golden-i στο Golden Hall, Κηφισίας 37Α, Μαρούσι και στο νέο Golden-i στο Mediterranean Cosmos στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (από 3/1/2012), Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...