Ads 468x60px

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το GTA III: Anniversary Edition διαθέσιμο




Πιστή στο ραντεβού της με τους fans της σειράς παιχνιδιών Grand Theft Auto, η Rockstar ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση του GTA III για συσκευές με Android και iOS. Το ιστορικό game βρίσκεται ήδη στο App Store και στο Android Market.

Η τιμή του παιχνιδιού είναι 3,85 ευρώ στο Android Market και 3,99 ευρώ στο App Store της Apple. Αυτό που δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε είναι η διαφορά στο μέγεθος του αρχείου εγκατάστασης: μόλις 18 megabytes στο Android, αλλά 462 megabytes στο iOS. Με απλά λόγια, οι χρήστες iPhone και iPad θα πρέπει να εγκαταλείψουν κάθε σκέψη για download μέσω 3G.

Οι χρήστες συσκευών με Android έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εξωτερικό controller. Όσο για τα touch controls, υπάρχουν δυνατότητες παραμετροποίησης, έτσι ώστε ο κάθε παίκτης να έχει το setup που τον βολεύει.

Υπενθυμίζουμε τις υποστηριζόμενες συσκευές:
  • Apple iOS Devices: iPad 1 & 2, iPhone 4 & 4S, iPod touch 4th Generation
  • Android Phones: HTC Rezound, LG Optimus 2x, Motorola Atrix 4G, Motorola Droid X2, Motorola Photon 4G, Samsung Galaxy R, T-Mobile G2x
  • Android Tablets: Acer Iconia, Asus Eee Pad Transformer, Dell Streak 7, LG Optimus Pad, Motorola Xoom, Samsung Galaxy Tab 8.9 and 10.1, Sony Tablet S, Toshiba Thrive
 Οι αλλαγές που υπόσχεται είναι αρκετές, αφού μπορεί να υποστηρίξει έλεγχο μέσω της οθόνης αφής, ενώ σημαντική βελτίωση σημειώνεται και στον τομέα των γραφικών.

Η τιμή του στο ελληνικό App Store φτάνει στα 3.99, ενώ στο Android Market στα 3.85€. Μπορείτε να δείτε ένα σχετικό trailer μέσα από τον παρακάτω player:
Source: http://www.inews.gr/153/to-GTA-III-Anniversary-Edition-diathesimo.htm

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...