Ads 468x60px

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

H Apple λαμβάνει μέτρα κατά της πειρατείας και του AppTrackr


H Apple γίνεται πιο επιθετική στην καταπολέμηση της πειρατείας στέλνοντας ειδοποιήσεις στους υπεύθυνους του AppTrackr για να κατεβάσουν τα links από την ιστοσελίδα τους.
Το AppTrackr είναι ο δημοφιλέστερος χώρος για την εύρεση «σπασμένων» εφαρμογών με αρκετή αναγνωρισιμότητα. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας έχουν ξεκινήσει την μετακίνηση των περισσότερων servers τους σε χώρες χωρίς νόμους για την πειρατεία για να αποφύγουν περισσότερες διαγραφές συνδέσμων από την Apple. Επίσης, προστέθηκε κωδικός CAPATCHA για τα links με διαφημίσεις για να πληρωθούν τα έξοδα από την μετακίνηση των servers.
Φαίνεται ότι η Apple λαμβάνει πιο σοβαρά υπόψιν της τα παράπονα των developers σχετικά με την πειρατεία των εφαρμογών τους αν και δεν είμαστε σίγουροι για την έκταση που μπορεί να λάβει το θέμα. Σίγουρα, ένας από τους λόγους της πειρατείας που είναι η δυνατότητα δοκιμής μιας εφαρμογής (try-before-you-buy) είναι ένας τομέας που θα μπορούσε -και πρέπει- να βελτιώσει η Apple αλλά ας μην φτάνουμε στο άλλο άκρο.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32632/apptrackr-apple/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...