Ads 468x60px

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Διαρρέει το home button από το iPad 3 στην Κίνα

Τα κουμπιά για το home button από το επερχόμενο iPad 3 έκαναν την εμφάνισή τους σήμερα στο διαδίκτυο δίνοντάς μας μια πρώτη ματιά στην πολυαναμενόμενη νέα συσκευή της Apple.
Στην φωτογραφία βλέπετε δίπλα δίπλα τα κουμπιά από ένα iPad 2 και iPad 3 και όπως θα δείτε δεν υπάρχουν προφανείς διαφορές. Το κουμπί κυκλοφορεί τόσο σε μαύρο όσο και σε λευκό κάτι που επιβεβαιώνει -όχι πως υπήρχαν αμφιβολίες- ότι θα υπάρξει μαύρο και λευκό iPad 3. Επίσης, μια πολύ μικρή διαφορά είναι η γκρίζα γραμμή του πλαισίου πάνω στο κουμπί που είναι ελαφρώς πιο παχιά από αυτή του iPad 2.
Το κουμπί αυτό κυκλοφορεί πλέον σε μεγάλες ποσότητες στην Κίνα κάτι που σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα η παραγωγή του iPad 3 βρίσκεται στα τελευταία στάδια. Η ύπαρξη αυτού του κουμπιού, μάλιστα, υποδηλώνει ότι το iPad 3 θα …έχει home button παρά τις φήμες που ήθελαν την παντελή του έλλειψη ή τον επανασχεδιασμό του.
Στο εσωτερικό, τώρα, υπάρχουν αλλαγές καθώς ο connector είναι μικρότερος από τον αντίστοιχο του iPad 2. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η Apple κάνει χώρο για κάτι άλλο και το μυαλό μας πάει στην Retina οθόνη με διπλάσια ανάλυση που φημολογείται για πάρα πολύ καιρό. Οι πληροφορίες θέλουν την συσκευή να είναι πιο παχιά εξαιτίας αυτής της οθόνης και πιθανόν η Apple να προσπαθεί να εξοικονομήσει χώρο από άλλα εξαρτήματα.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32541/ipad-3-home-button-china-leak/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...