Ads 468x60px

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Ο i0n1c ετοιμάζει το Untethered Jailbreak για το iOS 4.3.5

Αυτές τις μέρες περιμένουμε από τον @ το untethered jailbreak για το iOS 5.0/5.01 ο οποίος ζήτησε από την Chronic Dev Team να τον βοηθήσει ώστε να τελειοποιήσει το εργαλείο για την νέα εφαρμογή που θα δώσει untethered jailbreak για το τελευταίο iOS σε όλες τις συσκευές.
Από την άλλη ο @ που στο παρελθόν βοήθησε για το jailbreak του iOS 4.3.1 και 4.3.3 αναφέρει στο twitter ότι δουλεύει πάνω στο untethered jailbreak του iOS 4.3.5.
Όπως μπορούμε να δούμε και από τα tweets φαίνεται ότι πρόσφατα ο i0n1c έκανε μια ερώτηση στο twitter για να δει ποιος χρειάζεται το untethered jailbreak του iOS 4.3.5, παρότι όμως δεν έλαβε καμία απάντηση αποφάσισε να κυκλοφορήσει το untethered jailbreak ακόμα και για την 4.3.5.
Φυσικά αυτό για τους περισσότερους δεν έχει καμία σημασία αφού όλοι περιμένουν το untethered jailbreak για το iOS 5.0.1, όμως σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για όλους όσους έχουν ακόμα iOS 4.3.3 untethered και έχουν αγοράσει τις συσκευές τους από το εξωτερικό.
Η Apple στην έκδοση iOS 5 πρόσθεσε κάτι που δίνει την δυνατότητα στην συσκευή μας να αναβαθμιστεί ακόμα και αν έχουμε περάσει το iPad 3G baseband ώστε να την κρατήσουμε ξεκλείδωτη για όλους τις κάρτες SIM. Δυστυχώς αυτό κάνει update στο iOS 5.x και χωρίς κανένα error, όπως το 1015 που εμφάνιζε πριν το iTunes, αφαιρεί την δυνατότητα του τηλεφώνου. Ακόμα και αν τοποθετήσουμε κάποια SIM θα βλέπουμε συνεχώς μηνύματα που δείχνουν ότι δεν υπάρχει SIM.
Η DevTeam αναφέρει ότι για να το διορθώσουμε αυτό θα πρέπει να κάνουμε reflash το baseband του iPad αλλά δυστυχώς αυτό δεν δουλεύει σε όλες τις περιπτώσεις.
Θα σας ενημερώσουμε άμεσα με την κυκλοφορία του untethered jailbreak iOS 4.3.5 ή οποιοδήποτε εργαλείο κυκλοφορήσει για αυτό.

Source: http://greekiphone.gr/20111226/i0n1c-prepaing-untethered-jailbreak-for-ios-435/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...