Ads 468x60px

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

iDrive: θήκη για το iPad στο τιμόνι

Idrivehero
Το iDrive είναι μία θήκη που μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στο τιμόνι του αυτοκινήτου σας έτσι ώστε να μπορείτε να το χειριστείτε ενώ βρίσκεται στο αυτοκίνητο.
Όταν οδηγούμε είναι κάπως δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε πλήρως το iPad. Φυσικά καλό είναι να μη χρησιμοποιούμε το iPad ενώ οδηγούμε αλλά σε περίπτωση που θέλουμε να το κάνουμε είτε σαν mp3 player ή οτιδήποτε άλλο το iDrive είναι εδώ για να μας βοηθήσει.
Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες, μπορούμε να διαβάσουμε την βιογραφία του Steve Jobs ενώ βρισκόμαστε σε κίνηση, να βλέπουμε τα mail μας, να ενημερωνόμαστε μέσω του Flipboard ή οποιουδήποτε άλλου προγράμματος χρησιμοποιούμε.
Αν το iDrive σας καλύπτει τότε είστε τυχεροί γιατί η τιμή του για τις γιορτές θα είναι μόνο 6€.
Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα πρόκειται για πλάκα, το κουτί που θα παραλάβετε είναι απλά ένα άδειο κουτί από χαρτόνι στο μέγεθος τηλεφωνικού καταλόγου. Το κατάλληλο δώρο αν θέλετε να κάνετε πλάκα σε φίλο σας με iPad.
Στην πραγματικότητα γράφουμε αυτό το post για να δούμε πόσοι από εσάς θέλετε να οδηγείτε με το iPad μπροστά σας. Αν θέλετε κάτι τέτοιο πάντως καλό είναι να μην πιάσετε τιμόνι στα χέρια σας. :) 

Source: http://www.greek-iphone.com/20111208/idrive-steering-wheel-for-the-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...