Ads 468x60px

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Το iOS Beta δεν έχει λύσει όλα τα προβλήματα μπαταρίας




Σύμφωνα με αναφορά του CNet, Developers ενημερώνουν μετά το iOS 5.1 Beta που κυκλοφόρησε την προηγούμενη Δευτέρα για τους developers, δεν έχει καταφέρει ακόμα να λύσει όλα τα προβλήματα με την μπαταρία που έχουν αναφέρει διάφοροι χρήστες με iOS 5.

Αναγνώστες γνωστών site όπως το AppAdvice και το RedmondPIe αναφέρουν επίσης ότι η ζωή της μπαταρίας δεν βελτιώθηκε ούτε μετά την iOS 5.1 Beta, πολλοί πιστεύουν ότι θα πρέπει να συνηθίσουν απλά αυτά τα θέματα.

Μετά από δοκιμές που κάνουμε στην iOS 5.1 Beta από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, μπορούμε να πούμε ότι ούτε εμείς έχουμε δει κάποια σημαντική διαφορά στη ζωή της μπαταρίας και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις η μπαταρία τελειώνει πολύ πιο γρήγορα από την 5.0.1.


Ευτυχώς, η τελευταία beta φαίνεται να διορθώνει κάπως την ζωή της μπαταρίας για κάποιους χρήστες, σύμφωνα με κάποια σχόλια που υπάρχουν στα forum του MacRumors.

Αυτή όμως είναι η πρώτη iOS 5.1 beta και ελπίζουμε η επόμενες beta που θα κυκλοφορήσουν να έχουν περισσότερες διορθώσεις στα θέματα μπαταρίας και στην τελική έκδοση να μην υπάρχουν προβλήματα πια.


- Posted using BlogPress from my iPad

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...