Ads 468x60px

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Η καλύτερη ελληνική εφαρμογή για iPhone και Android

150.000 downloads και 800 σχόλια χρηστών με βαθμολογία 5***** ανέδειξαν το application της airtickets.gr για iPhone και Android ως την καλύτερη ελληνική εφαρμογή στα e-volution awards, που διοργάνωσε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ΑΣΟΕΕ – Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν (ELTRUN), τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011.

Τώρα,  κι εσείς μπορείτε εύκολα να οργανώσετε το ταξίδι σας και μέσα από τo κινητό σας! Επιλέξτε ημερομηνίες, δείτε αποτελέσματα πτήσεων και ολοκληρώστε την αγορά του εισιτηρίου σας! Πρώτη η airtickets.gr, μετέφερε στο κινητό σας τηλέφωνο όλο το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας www.airtickets.gr, δημιουργώντας ένα περιβάλλον, το οποίο επιτρέπει αναζήτηση πτήσεων, ολοκλήρωση κράτησης και αγορά αεροπορικού εισιτηρίου.
Αυτή την περίοδο, το airtickets «τρέχει» και ένα διαγωνισμό που χαρίζει σ’ έναν υπερτυχερό, ο οποίος θα κάνει κράτηση από το κινητό του ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη.
Κατεβάστε, λοιπόν, κι εσείς τις δωρεάν Android και iPhone εφαρμογές και διεκδικήστε το δώρο σας, βρίσκοντας, ταυτόχρονα, οικονομικές προσφορές για τα -έστω και λίγα πλέον- ταξίδια σας.

Source: http://www.digitallife.gr/i-kalyteri-elliniki-efarmogi-gia-iphone-kai-android-49211/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...