Ads 468x60px

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Διαθέσιμο το OnLive για iPad (US & UK only)

H OnLive ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα της νέας ομώνυμης εφαρμογής για το iPad και iPhone εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή gaming για τις iOS συσκευές.
H OnLive για όσους δεν γνωρίζουν ασχολείται με το cloud gaming και θα επιτρέπει στους χρήστες iPhone και iPad το άμεσο παίξιμο παιχνιδιών μέσω W-Fi χρησιμοποιώντας την δωρεάν εφαρμογή που διατίθεται στο App Store. H υπηρεσία δεν είναι νέα στον χώρο μιας και εδώ και αρκετό καιρό είναι ήδη διαθέσιμη στους χρήστες Mac, PC, TV δίνοντας τη δυνατότητα για απομακρυσμένο gaming σε κορυφαίους τίτλους.
Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής έχουν τροποποιηθεί για την μικρή οθόνη 25 παιχνίδια μεταξύ των οποίων και τα L.A. Noire, LEGO Batman: The Videogame κτλπ. αν και θα μπορείτε να παίξετε την πλήρη λίστα παιχνιδιών χρησιμοποιώντας τον ασύρματο controller. Κάθε παιχνίδι που παίζετε σε μια συσκευή είναι διαθέσιμη και στις υπόλοιπες χωρίς να χάνετε οποιαδήποτε πρόοδο.
H εφαρμογή της OnLive διατίθεται μέχρι στιγμής μόνο στους χρήστες iPad (υποστήριξη για το iPhone θα έρθει αργότερα) και μπορείτε να κατεβάσετε το LEGO Batman δωρεάν για να δοκιμάσετε την υπηρεσία. Η εφαρμογή αναμένεται σύντομα στο App Store αλλά δυστυχώς η υπηρεσία θα διατίθεται μόνο στους κατοίκους Βόρειας Αμερικής και Αγγλίας με την Ευρώπη να υποστηρίζεται κάποια στιγμή στο μέλλον.

Source: http://www.iphonehellas.gr/32155/onlive-ipad/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...