Ads 468x60px

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Ξεκινά η παραγωγή της νέας τηλεόρασης για κυκλοφορία στο Q3 2012 (;)


Σύμφωνα με δημοσίευμα των DigiTimes η Apple θα ξεκινήσει να προετοιμάζεται για την παραγωγή του φημολογούμενου σετ τηλεόρασης με σκοπό την κυκλοφορία για το δεύτερο ή τρίτο τρίμηνο του 2012.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Samsung Electronics θα είναι αυτή που θα παράγει τα νέα τσιπ για το σετ αυτό με την Sharp να προσφέρει τις οθόνες.
Μάλιστα, το δημοσίευμα κάνει λόγο για παραγωγή σετ 32 και 37 ιντσών αρχικά που θα έχουν ενσωματωμένα όλες τις λειτουργίες που υπάρχουν Apple TV. Βέβαια, αναφέρεται και η πιθανότητα κυκλοφορίας ενός νέου Apple TV μέσα στο 2012 που θα επακολουθήσει μια μείωση τιμών του υπάρχοντος μοντέλου.
Η φημολογία για ολοκληρωμένο σετ τηλεόρασης από την Apple ξεκίνησε ξανά μετά τον θάνατο του Steve Jobs και την κυκλοφορία της βιογραφίας του, στην οποία ο ίδιος είχε δηλώσει ότι “επιτέλους, το βρήκα”.
Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ενσωμάτωση του Siri στην νέα τηλεόραση ως τρόπο χειρισμού χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια ενημέρωση από την ίδια την εταιρεία αν και η κυκλοφορία της τηλεόρασης θεωρείται σε αυτό το σημείο δεδομένη με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας στις αρχές του 2013.

Source: http://www.macuser.gr/apple-tv-set-release-rumor-8520/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...