Ads 468x60px

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

SwingHolder, Παράξενη αλλά Λειτουργική Βάση για iPad

Σίγουρα δεν υπάρχει έλλειψη από βάσεις και θήκες για το iPad. Με λίγο ψάξιμο θα βρείτε εύκολα μία βάση ή και θήκη που θα κρατά το iPad σας σε θέση θέασις σε τραπέζι ή γραφείο για εύκολη παρακολούθηση όσων θέλετε να δείτε. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν δεν κάθεστε σε κάποιο γραφείο, και δεν υπάρχει η σταθερή επιφάνεια για να ακουμπήσετε την βάση.
Η εταιρεία Standforstuff, έχει μία βάση με ονομασία SwingHolder που μοιάζει με βάση μικροφώνου. Έχει ένα αρθρωτό μπράτσο με αντίβαρο στην άλλη άκρη. Κουμπώνεται το iPad στην σχετική θήκη και μετά μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος και την γωνία όπως σας βολεύει.
Το μπράτσο με την μπίλια στο πίσω μέρος της θήκης, μαζί με την βοήθεια από το αντίβαρο κάνουν την ρύθμιση πολύ εύκολη και την στάση σταθερή. Με τον τρόπο αυτό τοποθετείται το iPad στο σημείο ακριβώς που το θέλετε για να διαβάσετε κάποιο βιβλίο ή να δείτε κάποιο βίντεο. Υπάρχουν ένα δύο αρνητικά με το SwingHolder, πρώτον, είναι αρκετά ογκώδες, και το δεύτερο είναι ότι κοστίζει $239, όχι ιδιαίτερο οικονομικό για αξεσουάρ συσκευής $500.

Source: http://www.dailytech.gr/dailytech-news/2011/12/29/swingholder-ipad.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...