Ads 468x60px

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

To iOS κυριαρχεί στην αγορά των κινητών κατέχοντας το 92%

 
Bessy Theodoropoulou
 
Παρά το διαρκή πολλαπλασιασμό των συσκευών Android, οι χρήστες των συσκευών που τρέχουν το iOS της Apple κυριαρχούν στην online αγορά κινητών τηλεφώνων για το 2011, καταναλώνοντας 19% περισσότερο από αυτούς που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα της Google κλείνοντας το χρόνο με ποσοστό 92% επί του μεριδίου της αγοράς.

Μία μελέτη από την εταιρεία ανάλυσης RichRelevance που κυκλοφόρησε την Παρασκευή, δείχνει πως οι iOS συσκευές αντιπροσώπευαν το μεγαλύτερο μέρος όλων των online πωλήσεων το 2011, διατηρώντας το 92% της αγοράς, αναφέρει η Market Watch.

Η πρόσφατη μελέτη ανέλυσε 3.400.000.000 αγορές που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου 2011, βρίσκοντας πως οι πωλήσεις κινητών με iOS αυξήθηκαν από 88% που ήταν τον Απρίλιο σε 92% αυτόν τον Δεκέμβριο. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι παρά την εμβέλεια που έχει κατακτήσει το Android σε παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά συσκευών, το iOS της Apple συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προτιμάται, κατακτώντας την πρώτη θέση στην αγορά μέσω ποικίλων τρόπων, συμπεριλαμβάνοντας και το online browsing.
Source: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/23/ios_dominates_mobile_shopping_with_92_of_market.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...