Ads 468x60px

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

To iPhone πρώτο στα smartphones σύμφωνα με τις πωλήσεις του ΗΒ

Bessy Theodoropoulou
Για κάθε 4 πωλήσεις που πραγματοποιούνται το iPhone 4S είναι ένα από αυτά, σύμφωνα με τις πωλήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών. Ταυτόχρονα οι κατασκευαστές προσπαθούν να ανταγωνιστούν τα handset του iPhone 4S καθώς κυριαρχούν στην αγορά των smartphones.

Σύμφωνα με έρευνα της Financial Times που δημοσιεύθηκε χθες, η Apple κυριαρχεί στην αγορά των smartphones του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ και 4 εβδομάδες, έχοντας ως κορυφαίο προϊόν το νέο iPhone 4S στο οποίο αντιστοιχούν το 1/4 των συνολικών πωλήσεων.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Δεκεμβρίου, πέντε εκδόσεις από handset της Apple που συμπεριλαμβάνουν τα προ δύο ετών κυκλοφορηθέντα handset του 3GS, βαθμολογήθηκαν ως ένα από τα κορυφαία 15 κορυφαία smartphones που έχουν πωληθεί και κατέλαβαν περίπου το 37% της αγοράς των smartphone η οποία έχει διπλασιάσει την εμβέλειά της στο διάστημα Φεβροάριος 2010 και Αύγουστος 2011. Σύμφωνα με τις ενδείξεις της Ofcom, την εγκεκριμένη από την κυβέρνηση  ρυθμιστική υπηρεσία τηλεπικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου, το 46% των χρηστών κινητών είναι τώρα κάτοχοι smartphone.

Οι πωλήσεις των ανταγωνιστών είδαν μία ώθηση χάρη στην καθολική ανάπτυξη της αγοράς, με το   Galaxy S II της Samsung να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση και οι 3 εκδόσεις του BlackBerry Curve της RIM να μπαίνουν στο Τοπ 10.

Πηγή: http://www.appleinsider.com/articles/11/12/19/iphone_leads_competition_in_uk_holiday_smartphone_sales.html

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...