Ads 468x60px

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Twitter, η νέα επίσημη εφαρμογή είναι πανέμορφη!


Twitter4
Σήμερα το Twitter ανακοίνωσε την νέα έκδοση της επίσημης εφαρμογής του Twitter που μπορούμε να αποκτήσουμε δωρεάν από το AppStore.
Η νέα εφαρμογή φέρνει ένα νέο γραφικό περιβάλλον, πολύ καθαρό και διαδραστικό σε σχέση με όλα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.
Στη νέα εφαρμογή θα δούμε 4 tabs στο κάτω μέρος Home, Connect, Discover και Me.
Home: Θα βρούμε το γνωστό timeline που μας επιτρέπει να δούμε όλα τα tweets αυτών που ακολουθούμε. Για να στείλουμε tweet θα πρέπει να πατήσουμε το καινούριο πανέμορφο κουμπάκι που βρίσκετε πάνω δεξιά.
Connect: Εδώ θα βρούμε όλα τα mentions αλλά και τα interactions, κάτι νέο που στην πραγματικότητα είναι όλες τις κινήσεις που γίνονται, όπως νέους followers, τα retweets και τα favorites.
Discover: Το search γίνεται καλύτερο και τώρα μπορούμε σε αυτό να δούμε videos, εικόνες και όλα τα trendings φυσικά.
Me: Όλα όσα αφορούν το προφίλ σας στο twitter θα τα βρείτε εδώ. Εδώ υπάρχουν επίσης και τα Direct messages σας, τα Drafts, τα lists και τα Saved searches. Φυσικά μπορείτε να αλλάξετε ή να προσθέσετε λογαριασμό αν θέλετε με την επιλογή Switch Accounts.

Ένα φανταστικό update της υπηρεσίας του Twitter αλλά και της εφαρμογής. Τώρα το μόνο που μένει είναι να δούμε τις υπόλοιπες εφαρμογές Twitter και τα updates που θα κυκλοφορήσουν για να προσθέσουν τις νέες δυνατότητες.
Tips
  • Αν θέλετε να μεταφερθείτε άμεσα στα Direct messages (DMs) κάντε swipe προς τα πάνω με το δάχτυλο σας στο tab Me.
  • Για να πάτε στα Accounts θα πρέπει να κάνετε swipe προς τα αριστερά στο tab Me.

  

Twitter (AppStore Link) Όνομα: Twitter
Εταιρία: Twitter, Inc.


Δωρεάν





Source: http://www.greek-iphone.com/20111208/twitter-4-released/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...